Ajax Vrouwen kunnen weer lachen na zege op Achilles ‘29
Foto: vrijetijdamsterdam.nl

Ajax Vrouwen kunnen weer lachen na zege op Achilles ‘29

Goed sportnieuws vanaf Sportpark de Toekomst. De Ajax vrouwen kunnen weer lachen nadat Achilles ’29 met 3-0 aan de kant geschoven was. En die zege, dat kon de ploeg van trainer Bennoh Nihom goed gebruiken, na de oorwassing van 8-0 in en tegen Lyon, eerder in de week.

Jarige job scoort twee goals

Voor Ajax scoorde twee keer dezelfde doelpuntenmaker. Ellen Jansen maakte notabene op haar verjaardag al na twintig minuten het eerste doelpunt. De jarige job verdubbelde de marge van één door voor de tweede keer de lijnverdediger van Achilles ’29 te kloppen.

Het slotakkoord kwam op naam van Eshly Bakker. Zij was verantwoordelijk voor de derde Ajax treffer, welke tevens de eindstand op het scorebord betekende.

Het topduel in Eindhoven

Over twee weken staat voor nummer 2 Ajax de topwedstrijd tegen PSV op het programma. Bij winst in Eindhoven zijn de Ajax Vrouwen de nieuwe koploper in de Eredivisie.

Over de Ajax Vrouwen

De Ajax Vrouwen zijn inmiddels niet meer weg te denken bij de club AJAX. De vrouwenafdeling is opgericht op 18 mei 2012 en zodoende was 2012/2013 het eerste seizoen dat ze meededen met de toen zo genoemde Women’s BeNe League. De thuiswedstrijden worden gespeeld op Sportpark de Toekomst. De Ajax vrouwen worden aangemoedigd door een grotendeels vaste groep supporters.

vrijetijdamsterdam.nl/sport

Lees ook: VOC wint ruim van Borhave en gaat als koploper naar Dalfsen

Lees ook: Rafael van der Vaart maakt einde aan imposante loopbaan 

Gerelateerd artikel: Ajax Vrouwen met dikke cijfers van Lyon

Gerelateerd artikel: Eindhoven kijkt uit naar kraker tussen PSV en Ajax