Ajax kenner en clubwatcher Ramon Ensing blij met CL-loting Ajax
Ajax kenner en clubwatcher Ramon Ensing

‘Je kan niet zeggen dat de Rangers brandhout is’

“Ajax is in een mooie poule ingedeeld”, laat de van voetbal bevlogen Ajax kenner en clubwatcher Ramon Ensing weten. Donderdagavond vond de loting van de Champions League plaats en de Amsterdammers zijn ingedeeld met topclubs Liverpool, Rangers en Napoli.

“Dat is fantastisch voor alle voetballiefhebbers. Ajax gaat spelen tegen mooie clubs met een rijke historie. Het zijn stuk voor stuk mooie affiches. Liverpool op Anfield is te gek. Napoli kent mede door Maradona een rijke voetbalhistorie. En wat dacht je van het Ibrox Stadium in Glasgow?”

Ramon Ensing vervolgt: “Normaal gesproken zou je tweede in de poule kunnen eindigen. Op papier is Liverpool de favoriet. Het lijkt erop dat Ajax en Napoli gaan strijden om de tweede plek. Maar, na gister kun je ook niet zeggen dat de Rangers brandhout is.

Deze schotten zullen ook hun punten gaan pakken zeker als ze thuis spelen in dat gekke Schotland. Al met al kijk ik enorm uit naar zes prachtige duels”, laat Ramon Ensing weten vanaf zijn vaste barkruk in zijn stamcafé De Avonden in de Watergraafsmeer.