Ajax Vrouwen hebben de smaak weer te pakken

Ajax Vrouwen hebben smaak weer te pakken
Blijdschap na een doelpunt. Foto: Jacques Kattenburg

Ajax Vrouwen hebben de smaak weer te pakken

De Ajax Vrouwen hebben de smaak in de competitie weer te pakken. Op Sportpark de Toekomst versloeg het team van trainer Bennoh Nihom tegenstander VV Alkmaar met 2-0.

De eerste goal werd gescoord door Ellen Jansen na mooi voorbereidend werk van Marjolijn van den Bighelaar. Op een voorzet van Jansen zorgde Vanity Lewerissa voor de bevrijdende 2-0.

Koos Alberts

Voor de wedstrijd werd een minuut stilte gehouden voor Ajax Vrouwen supporter Koos Alberts. Ook werden er rouwbanden gedragen.

Loting Ajax Vrouwen

Maandag werd bekend wie de tegenstander is in de volgende ronde van de Champions League. De Ajax vrouwen nemen het op tegen de huidige Champions League winnaar Olympique Lyon.

Over de Ajax Vrouwen

De Ajax Vrouwen zijn inmiddels niet meer weg te denken bij de club AJAX. De vrouwenafdeling is opgericht op 18 mei 2012 en zodoende was 2012/2013 het eerste seizoen dat ze meededen met de toen zo genoemde Women’s BeNe League. De thuiswedstrijden worden gespeeld op Sportpark de Toekomst. De Ajax vrouwen worden aangemoedigd door een grotendeels vaste groep supporters.

vrijetijdamsterdam.nl

Gerelateerd artikel:

Vrouwenteam Ajax boekt succes in de Women’s Champions League