Ajax Vrouwen op randje van de titel
Archieffoto: Jacques Kattenburg

Ajax Vrouwen beginnen play-offs met winst

De Ajax Vrouwen zijn in de play-offs doorgegaan met wat ze bijna het hele seizoen al doen: winnen. De ploeg van trainer Ed Engelkes opende de kampioenspoule met een uitwedstrijd in Den Haag tegen ADO en kwam als winnaar uit de bus. De wedstrijd eindigde vrijdagavond in een 0-1 overwinning.

De Vrouwen van Ajax waren vrijwel de gehele wedstrijd de betere ploeg. Desondanks werd er in Den Haag toch de kleedkamer opgezocht met een stand van 0-0.

In de tweede helft resulteerde het betere spel wel in een doelpunt

In de tweede helft resulteerde het betere spel wel in een doelpunt voor de Amsterdamse ploeg. Marjolijn Van den Bighelaar maakte op aangeven van Desiree Van Lunteren een goal wat de 0-1 voorsprong betekende.

Ajax bleef het betere van het spel houden, maar wist niet meer te scoren, en zodoende kon er met een nipte zege de bus ingestapt worden voor de terugreis naar Amsterdam.

De dames van Ajax spelen in de play-offs nog vijf wedstrijden

De dames van Ajax spelen in de play-offs nog vijf wedstrijden. Aankomende vrijdag om 19:30 uur op Sportpark de Toekomst is PSV de tegenstander.

Opstelling Ajax

Sarasola, Hoogendijk, Koster, Zeeman, Philtjens, Romero (De Ridder ‘70), Oudemast, Kaagman, Pieëte, Van den Bighelaar (Van Dongen ’82) en Van Lunteren

vrijetijdamsterdam.nl

Gerelateerd bericht:

Ajax Vrouwen met gemak langs Excelsior