Supporters halen wedstrijdkaart Tottenham Hotspurs tegen Ajax op

Supporters halen wedstrijdkaart Tottenham Hotspurs tegen Ajax op
Foto: vrijetijdamsterdam.nl

Supporters halen wedstrijdkaart Tottenham Hotspurs tegen Ajax op

Blije supporters vandaag bij de stadionkassa naast de Johan Cruijff ArenA. De Ajax-fanatiekelingen konden daar hun online aangeschafte wedstrijdkaart voor Tottenham tegen Ajax ‘omwisselen’ voor een officiële toegangskaart. Ajax wordt in Londen gesteund door 2976 Ajax-supporters die plaats zullen nemen in het uitverkochte uitvak.

De wedstrijd begint dinsdag om 21:00 uur en wordt gespeeld in het splik splinternieuwe Tottenham Hotspur Stadium. In dat stadion passen in totaal bijna 63.000 toeschouwers. Het voetbalstadion ligt gelegen in de Engelse wijk Tottenham. De Londenaren spelen sinds het seizoen 2018/2019 in dit stadion. Voorheen speelde ‘de Spurs’ haar thuiswedstrijden in het roemruchte stadion White Hart Lane.

De toegangskaarten voor de Champions League kraker waren vrijdag binnen luttele minuten uitverkocht. Nadat de Europese uitkaarthouders aan de beurt waren geweest konden supporters met nationaal uitrecht kans maken op een van de 360 felbegeerde kaarten die waren overgebleven.

Ajax speelt op 8 mei de return in Amsterdam. Wie na deze twee wedstrijden als winnaar uit de strijd komt plaatst zich voor de finale. Dit duel wordt gespeeld in het Wanda Metropolitano stadion in het zonnige Madrid.

VTA Sport

Volg ook ons blog – AJAX in Champions League road to the final