Foto: GLORY International /James Law

Trainer Passenier wilt in 2018 gevecht tussen Verhoeven en Hari

Het heeft er alle schijn van dat Badr Hari en Rico Verhoeven het in 2018 opnieuw tegen elkaar op gaan nemen en als het aan Hari’s trainer Mike Passenier ligt, vindt het gevecht tussen de kickboksers plaats in de Johan Cruijff Arena in Amsterdam.

Badr in training

“Badr is weer aan het trainen. Het gevecht met Verhoeven zal er komen, maar nog niet meteen”, zegt Passenier in de nieuwe YouTube serie Vechtersbazen. “Ik hoop wel dat het groots gebeurt. En dan praat ik over de Arena, dat soort dingen. In Oberhausen moeten we het niet meer doen.”

Vechtersbazen

VechtersBazen is de nieuwe allround vechtsport show van Nederland. Met nieuws over Glory, UFC, Bellator. Maar ook worden alle andere contactsporten in de gaten gehouden en belicht door presentator Dennis Kornman en zijn team. Met wekelijks gasten in de studio en inbellend van over de wereld.

Chicago

GLORY kondigde onlangs aan dat Amsterdammer Murthel Groenhart in het nieuwe jaar in Chicago vecht tegen rivaal Harut Grigorian. De Amsterdammer verdedigt in de Verenigde Staten, zijn felbegeerde titel ‘Wereldkampioen Weltergewicht’, in een gevecht tegen de Armeens-Belgische Harut Grigorian. Het sportevenement is het eerste GLORY kickboks toernooi in het nieuwe jaar. De twee beroepsvechters kwamen in juni ook tegen elkaar uit in Parijs. Die partij eindigde in een grote chaos.

GLORY 49

In de Rotterdamse Ahoy vindt op 9 december 2017 GLORY 49 plaats. In het headlinegevecht neemt GLORY-wereldkampioen zwaargewicht en de onbetwiste “King of Kickboxing” Rico Verhoeven het op tegen de nummer 3 op de zwaargewichtranglijst: Jamal “The Goliath” Ben Saddik. De Marokkaanse kickbokser Ben Saddik schakelde Verhoeven in 2011 uit door een technische knock-out.

vrijetijdamsterdam.nl