AMSTERDAMS ONDERONSJE TIJDENS GLORY 51 IN AHOY
Op de foto Hesdy Gerges. Photocredits: Paulblank

AMSTERDAMS ONDERONSJE TIJDENS GLORY 51 IN AHOY

Een Amsterdams onderonsje tijdens GLORY 51 in de Rotterdamse Ahoy. De tegenstander van Badr Hari is niet Rico Verhoeven maar Amsterdammer Hesdy Gerges. De voormalige ‘badboys’ nemen het op zaterdag 3 maart in Ahoy tegen elkaar op. Vorige week kondigde GLORY de terugkeer aan van de bekende Marokkaans-Nederlandse zwaargewicht Badr Hari en vandaag is Hari’s eerste tegenstander bekend gemaakt.

Oude bekenden

In 2010 sloeg Badr Hari tegenstander Gerges neer en schopte hij hem terwijl hij nog steeds op de grond zat, wat leidde tot Hari’s diskwalificatie en Gerges werd bekroond tot It’s Showtime zwaargewicht kampioen.

Hesdy Gerges, verloor tijdens het laatste GLORY toernooi in Sporthallen Zuid van Mladen Brestovac. Hij werd toen KO geslagen. Badr Hari kwam als laatst in actie tegen Rico Verhoeven. In Duitsland moest Badr Hari opgeven vanwege een blessure aan zijn ellenboog.

Kaartverkoop

Vanaf morgen 19 december om 9 uur CET kunnen fans die zich hebben aangemeld voor vroege toegang tickets kopen voor GLORY 51 Rotterdam door hun voorverkoopcode in te voeren bij tickets.glorykickboxing.com. De 48-uurs voorverkoop eindigt wanneer tickets aan het grote publiek worden verkocht.

Tickets voor GLORY 51 Rotterdam zijn op donderdag 21 december om 9.00 uur te koop en kunnen worden gekocht bij tickets.glorykickboxing.com.

vrijetijdamsterdam.nl

Gerelateerd artikel:

Badr Hari gaat weer vechten tijdens GLORY toernooi