Badr Hari gaat weer vechten

AMSTERDAM – GLORY, ’s werelds grootste kickboksorganisatie, heeft vandaag aangekondigd dat zwaargewicht Badr “The Golden Boy” Hari (106-13, 92 KO, uitvechten van Nederland) zal terugkeren binnen de ring in 2018.

GLORY 51

Hari maakt zijn opwachting tijdens GLORY 51 in Rotterdam, het evenement vindt plaats op 3 maart 2018. Zijn tegenstander en extra wedstrijden voor GLORY 51 in Rotterdam worden binnenkort bekend gemaakt.

Belang van het publiek

“Het is een nieuw jaar; verwacht geweldige dingen en in het belang van het publiek en de sport zijn we onderweg ” liet Hari onder andere weten in een volgepakte Rotterdamse Ahoy.

Rico Verhoeven

De 33-jarige Marokkaans-Nederlandse vechter maakte zijn eerste optreden bij GLORY tegen de huidige zwaargewicht kampioen Rico Verhoeven in december 2016. Hari moest opgeven vanwege een arm blessure in de tweede ronde. Nu hij volledig genezen is keert hij weer terug in de ring.

Vice-voorzitter GLORY

Scott Rudmann, vice-voorzitter van GLORY voegde toe: “Badr is terug en we zijn verheugd maar om zijn vaardigheden en opwinding toe te voegen aan onze zwaargewicht divisie. Het is tijd voor GLORY! ”

vrijetijdamsterdam.nl

Gerelateerd artikel

In beeld: Glory 49 wegen en staredown op Schiphol