Verhoeven maakt filmdebuut naast Van Damme en Mike Tyson
Photocredits @ricoverhoeve

Verhoeven maakt filmdebuut naast Van Damme en Mike Tyson

Wereldkampioen kickboksen Rico Verhoeven timmert niet alleen binnen de ringen aan de weg. Verhoeven maakt ook stappen op acteergebied. De Brabantse sportman maakte begin deze zomer bekend dat hij een acteercarrière wel ziet zitten. Die droom lijkt uit te komen, want in januari is de kampioen in het zwaargewicht naast Jean-Claude van Damme en Mike Tyson te zien in de film ‘Kickboxer: Retaliation’.

Op een foto die de kickbokser donderdag op Instagram plaatste, is de in Bergen op Zoom geboren Rico Verhoeven naast Jean-Claude van Damme te zien op de set van de film in Thailand.

Jamal Ben Saddik

De reus uit het zuiden verdedigt 9 december in de Rotterdamse Ahoy zijn titel in het zwaargewicht tegen de Marokkaanse Belg Jamal Ben Saddik tijdens toernooi GLORY 49. Er zijn nog een beperkt aantal kaarten voor dit prestigieuze evenement verkrijgbaar.

Rico Verhoeven maakt filmdebuut naast Jean-Claude van Damme en Mike Tyson
Verhoeven vs Saddik bij Sporthallen Zuid Amsterdam. Photocredits: James Law Glory Sports International

GLORY 39

In maart stonden de 2 reuzen al tegenover elkaar in de ring tijdens GLORY 39 in Brussel. Ben Saddik had net Guto Inocente verslagen en Verhoeven was in de Belgische hoofdstad aanwezig om zijn concurrentie in levende lijve te zien.

Knock-out

Verhoeven en Ben Saddik vochten al tegen elkaar op 6 maart 2011. Jamal Ben Saddik maakte toen zijn professionele kickboksdebuut tegen Verhoeven en dat deed hij met een stevige knock-out in de 2e ronde. Voor Verhoeven was het zijn zesentwintigste wedstrijd en zesde verliespartij.

vrijetijdamsterdam.nl

Gerelateerd nieuws:

Line up rondom partij Verhoeven en Saddik bekend gemaakt 

In beeld: Kickboxing GLORY 45 in Amsterdam