Manhoef neemt afscheid met overwinning
Foto: Wikipedia

Manhoef neemt afscheid met overwinning op Bonjasky

Melvin Manhoef heeft zondagavond in Almere zijn afscheid opgeluisterd met een overwinning op Remy Bonjasky. Voor Bonjasky betekende het een verlies bij zijn rentree tussen de touwen.

Beide vechtsporters bleven in Almere overeind. De jury oordeelde na afloop dat Manhoef de meeste punten had vergaard en zodoende nam de 41-jarige kickbokser met overwinning afscheid in stijl.

Bonjasky

Tegen wie de 41-jarige Bonjasky nu gaat vechten is nog niet bekend. De hele kickbokswereld hoopt op een partij tegen Verhoeven of Hari maar tot nu toe is dit nog niet officieel beklonken.

Tijn

De Nederlandse kickboks sterren brachten een ode aan Tijn door met gelakte nagels de ring te betreden. De zesjarige Tijn Kolsteren, die de harten van zowat heel Nederland veroverde met zijn nagellakactie bij Serious Request van 3FM, overleed op 7 juli 2017.

Kickboksgala

Op 9 december staat in Rotterdam weer een groot kickbokstoernooi op het programma. Rico Verhoeven neemt het op tegen Jamal ben Saddik om de wereldtitiel zwaargewicht. In Rotterdam staan echt nog veel meer grote wedstrijden op het programma. Voor meer informatie neem je een kijkje op de site van Glory.

vrijetijdamsterdam.nl

Lees ook: Hesdy Gerges KO in eigen stad