Amsterdam klaar voor kickboks-vuurwerk
Adamchuck vs Robin van Roosemalen na het weegmoment vrijdagmiddag. Foto: James Law Glory Sports International

Amsterdam klaar voor kickboks-vuurwerk

Amsterdam is klaar voor een ouderwets partijtje vuurwerk in de Sporthallen Zuid. Vandaag wordt in Zuid de 45e editie van het spectaculaire kickboks evenement GLORY georganiseerd.

De grootste knokpartij is die om de wereldtitel vedergewicht, tussen huidig kampioen Robin van Roosmalen uit Den Bosch en Serhiy Adamchuck uit Oekraïene. In mei pakte de 27-jarige Van Roosemalen zijn wereldtitel terug. In Brabant versloeg hij toen Petchpanomrung Kiatmookao.

Mike’s Gym

De partij tussen Van Roosemalen en Adamchuck is op papier het hoogtepunt van dit gala. Aan deze partij zit een Amsterdams tintje. Adamchuck traint bij de bekende trainer Mike Passenier van Mike’s Gym in Amsterdam. De Amsterdamse sportschool is hofleverancier tijdens Glory 45. Zij ‘leveren’ in totaal 5 vechters.

Hesdey Gerges

Voor die partij is het ook smullen geblazen. De in Amsterdam geboren Hesdy Gerges verzorgt het ‘Co-Main Event’ en gaat de strijd aan tegen de Kroaat Mladen Brestovac.

Mokums trots 

Meer Mokums trots komt uit het duel tussen de in Amsterdam woonachtige Marokkaan Yousri Belgaroui en de Nederlandse Utrechter Jason Wilnis.

Meer informatie over het evenement en de kaartverkoop vind je hier.

vrijetijdamsterdam.nl

Neem ook eens een kijkje op ons pagina sport.