Foto via Jumping Amsterdam

Wereldtopper Isabell Werth in actie tijdens Jumping Amsterdam

Eind van deze maand staat de Jumping Amsterdam in de RAI weer op het programma. Tijdens deze aankomende editie van Jumping Amsterdam wordt de zesde etappe gehouden van de West-Europese League van de FEI World Cup Dressage. Isabell Werth (GER), momenteel de onbetwiste nummer 1 op de wereldranglijst, neemt het over twee weken in de RAI Amsterdam op tegen onder andere haar landgenoot Jessica von Bredow-Werndl, Carl Hester (GBR), Patrik Kittel (SWE), Severo Jurado Lopez (ESP) en de Nederlandse toppers Edward Gal, Hans Peter Minderhoud en Diederik van Silfhout.

Negentien ruiters uit negen verschillende landen

In totaal zullen er tijdens Jumping Amsterdam negentien ruiters uit negen verschillende landen strijden om de felbegeerde wereldbekerpunten en een startplaats in de finale, eind maart in Omaha. Toegangskaarten zijn te verkrijgen via het callcenter op telefoonnummer 0900-9000500 (40 cpm geopend op werkdagen van 09.00 tot 19.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur) en bij ruim 400 winkels van Primera.

Bixiecombinaties

Vast onderdeel van de Novotel Jumpertjes Kinderochtend is ook de estafette met Bixiecombinaties. Ben jij minimaal 6 jaar en word je in 2018 niet ouder dan 13 jaar, en zou je hier met je pony aan mee willen doen? Stuur je inzending dan voor 10 december naar [email protected] of per post naar Jumping Amsterdam onder vermelding van Bixiedemonstratie, postbus 77655, 1070 LG Amsterdam, en vertel waarom jij de perfecte deelnemer bent! Vergeet niet je contactgegevens, je leeftijd, de naam van de pony en wedstrijdervaring te vermelden.

Vrijkaarten

Word je uitgekozen, dan ontvang je ook vier vrijkaarten voor de Novotel Jumpertjes Kinderochtend. De winnaars worden begin 2018 persoonlijk op de hoogte gesteld en bekend gemaakt op www.jumpingamsterdam.nl/kinderochtend. Hier vind je binnenkort ook het complete programma van de Novotel Jumpertjes Kinderochtend.

vrijetijdamsterdam.nl

Jumping Amsterdam zoekt deelnemers Novotel ochtend 

Grote zege maar ook verlies voor Ajax in Portugal