Nationale ruiters aan start op Jumping Amsterdam
Foto: digishots

Op donderdag 23 januari staat Jumping Amsterdam weer in het teken van de nationale paardensport. Ook tijdens deze 61e editie krijgen ruiters de kans om in de prachtige entourage rijden voor een groot publiek.

Selectiewedstrijden

Jumping Amsterdam schrijft jaarlijks selectiewedstrijden uit voor de Lichte Tour dressuur en springen klasse L t/m ZZ. Wil jij je kwalificeren? Doe dan mee aan de selectiewedstrijden.

Voor de dressuur zijn dit: 12 oktober Utrecht, 26 oktober Assen, 17 november Delft, 24 november Liempe, 8 december Uden en 29 december Nieuw en Sint Joosland. De winnaar van elke Prix St. Georges selectie ontvangt een startbewijs voor de Dressuur Magazine Prijs tijdens Jumping Amsterdam.

De aangewezen selectiewedstrijden voor het springen zijn: 19 oktober Middenmeer, 26 en 27 oktober Houten, 9 november Lisse, 15 en 16 november Sonnega, 22 en 23 november Exloo, 21 en 22 december Bunschoten en 30 december Oudkarspel. De drie beste ruiters per klasse krijgen het felbegeerde startbewijs voor Jumping Amsterdam.

Opgeven kan via MijnKNHS

Ga voor alle informatie en reglementen voor de dressuur naar https://www.jumpingamsterdam.nl/selecties-dressuur/

Ga voor alle informatie en reglementen voor het springen naar https://www.jumpingamsterdam.nl/selecties-springen/

VTA Sport

vrijetijdamsterdam.nl

Lees ook: VondelGames: ‘Sportevent waar sporten centraal staat’