Jonge Jumping fans opgelet!
Foto: vrijetijdamsterdam.nl

Novotel Jumpertjes Kinderochtend en Imperial Riding

Imperial Riding, het coolste merk voor alle jonge ruiters, heeft een super gave actie opgezet en is aankomende zondag tijdens Jumping Amsterdam volop aanwezig. Voor de Bixiedemonstratie stelt Imperial Riding een gave prijs beschikbaar voor de winnende ponyruiter en de overige ruitertjes krijgen allemaal Imperial Riding rijhandschoentjes.

Er zijn 20 pony’s aanwezig van Manege Anydale 

Wil je een rondje stappen op een pony? Dat kan! Er zijn 20 pony’s aanwezig van Manege Anydale die leuk zijn aangekleed met Imperial Riding-zadeldekjes en peesbeschermers. Last but not least, bij het weggaan krijg je een goodiebag waar een gaaf presentje van Imperial Riding in zit.

De donderdag is traditiegetrouw gereserveerd voor de basisspringsport 

De donderdag is traditiegetrouw gereserveerd voor de basisspringsport en de nationale dressuurrubrieken. Voor de jonge pony fans is de Novotel Jumpertjes Kinderochtend op zondag een fantastisch uitje.

Diederik Van Silfhout en Expression doen mee aan de Dressuur Magazine Prijs. Emmelie Scholtens en Desperado draven ook mee tijdens de prestigieuze dressuurprijs.

Vrijdag

Frank Hosmar en Alphaville N.O.P. doen mee aan de Stoeterij Sterrehof Prijs.

Isabell Werth gaat ovoor goud tijdens de Grand Prix.

De 1,40m klasse direct op tijd kent een groot deelnemersveld van 47 combinaties. Felix Hassmann, Sander Geerink en Bentley N gaan voor de gouden plak.

Bekijk het hele programma van de 59e editie van Jumping Amsterdam op de website van het paardensport evenement.

vrijetijdamsterdam.nl

Gerelateerd bericht:

Terugblik hoogtepunten Jumping Amsterdam

Jumping Amsterdam programma dag 3