Ilse van Cranenbroek wint ticket Jumping Amsterdam 2018
Bezoekers genieten van Jumping Amsterdam 2017. Foto: vrijetijdamsterdam.nl

Ilse van Cranenbroek wint ticket Jumping Amsterdam 2018

Ilse van Cranenbroek mag zich geluk prijzen met een ticket voor deelname aan het prestigieuze paardensportevenement Jumping Amsterdam. De inwoner uit Weert troefde samen met haar Emerald S, in Emmeloord haar rivalen af tijdens eerste selectiewedstrijd dressuur powered by Dressuur Magazine in de Lichte Tour.

De Lichte Tour-selectie

De Lichte Tour-selectie powered by Dressuur Magazine bestaat uit zes wedstrijden. De volgende selectiewedstrijd wordt op 15 oktober in Liempde verreden. Tijdens de selectiewedstrijden staat kwalificatie op het spel voor de prestigieuze Dressuur Magazine Prijs (Prix St. Georges) waarvoor op donderdag 25 januari 2018 in de Amsterdamse RAI zal worden gestreden. De laatste ronde in aanloop naar Jumping Amsterdam vindt plaats op 29 december 2017 in Ruitercentrum De Kroo.

Kinderen met kanker genezen

De organisatie van Jumping maakte afgelopen week bekend dat bezoekers aan Jumping Amsterdam 2018 een bijdrage kunnen leveren om kinderen met kanker te genezen, zodat ze volop van het leven kunnen genieten. Jumping Amsterdam support in aanloop naar en tijdens beide dagen namelijk het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie. Een gloednieuw zorg- en researchcentrum in Utrecht dat helemaal gespecialiseerd is in kinderkanker.

Doneren

Bezoekers aan Jumping Amsterdam kunnen nu al een steentje bijdragen aan het project MAXIMAAL Bewegen van het Prinses Máxima Centrum door een bijdrage te doneren via de site van het Prinses Máxima Centrum. Ook tijdens het evenement worden diverse activiteiten georganiseerd om geld in te zamelen voor dit goede doel.

Jumping Amsterdam 2018 

Paardensportliefhebbers ontmoeten elkaar van donderdag 25 tot en met zondag 28 januari 2018 in de RAI Amsterdam voor Jumping Amsterdam 2018. In Amsterdam kan er weer genoten worden van het allerhoogste dressuurniveau in de FEI World Cup™ Dressuur en spectaculaire springsport op vrijdagavond, de Six Bar op zaterdagavond en Grote Prijs van Amsterdam op zondagmiddag.

vrijetijdamsterdam.nl