Feestelijke afsluiting uitverkochte zaterdageditie Jumping Amsterdam 2018

Paardensportliefhebbers hebben zaterdagavond in een uiterst feestelijke stemming de derde dag van Jumping Amsterdam afgesloten. Op de traditioneel drukbezochte zaterdag gingen de handjes de lucht in tijdens de Amsterdamse after party met Café Bolle Jan en Edsilia Rombley.

Feestelijke afsluiting uitverkochte zaterdageditie Jumping Amsterdam 2018
Enthousiaste vriendinnen bij de afterparty. Foto: vrijetijdamsterdam.nl

Overdag stonden de Amsterdam Team Challenge, Café Luxembourg Prijs, FEI World Cup Dressage, show The Future Guys en de Marc Boers Flower Export prijs op het programma in het zand van de Amsterdamse RAI. De hoogtepunten in de Amsterdamse zandbak werden bekeken door volgepakte tribunes.

Een applaudisserende enthousiaste bezoeker. Foto: vrijetijdamsterdam.nl

Naast alle sportieve activiteiten staan er een hoop ondernemers rond het parcours. Zij verkopen diverse zaken. Onder andere kunnen bezoekers paardenkunst, fietsen, paardenkleding, snoep of poffertjes kopen op het terrein.

Feestelijke afsluiting uitverkochte zaterdageditie Jumping Amsterdam 2018
Er werden heerlijke poffertjes bereid. Foto: vrijetijdamsterdam.nl

Koninklijk bezoek

Vrijdagavond waren prinses Beatrix en prinses Margarita, de oudste dochter van prinses Irene, in de RAI Amsterdam. Britt Dekker was op donderdag aanwezig en vrijdag spotte we Sonja Bakker. Zaterdag was Sjaak Swart, die samen met zijn vrouw was, één van de vele bekenden in Amsterdam-Zuid.

Nova Jumpertjes kinderochtend

Zondagochtend start om 08:30 uur Novotel Jumpertjes kinderochtend. In de middag is het tijd voor de Provincie Noord-Holland Prijs, Anemone Horse Trucks Grote Prijs, de uitreiking van de Jumping Amsterdam Lady Award en als eindspektakel de show van ‘The Future Guys’.

vrijetijdamsterdam.nl