Eringa, De Leeuw, Van Mierlo en Tolboom winnaars springselectie Oudkarspel
Foto: vrijetijdamsterdam.nl

Eringa, De Leeuw, Van Mierlo en Tolboom winnaars springselectie Oudkarspel

In het laatste weekend van december vond de laatste selectiewedstrijd springen plaats bij Indoor Beukers in Oudkarspel. De beste drie ruiters van de klasse L tot en met ZZ hebben zich geplaatst voor de finale tijdens Jumping Amsterdam op donderdag 25 januari 2018 in de RAI Amsterdam.

Rubriekswinnaars

De volgende ruiters zijn in Oudkarspel geselecteerd: Djura Eringa, Tijmen van Beek en Britt Brouwer. Kelly de Leeuw, Fleur Kristelijn en Maikel van Mierlo. Marco Sas, Ilse Tolboom en Franka van de Louw. Rubriekswinnaars Djura Eringa, Kelly de Leeuw, Maikel van Mierlo en Ilse Tolboom ontvingen een mooie staatiedeken van Jumping Amsterdam.

Dressuurniveau

Paardensportliefhebbers ontmoeten elkaar van donderdag 25 tot en met zondag 28 januari 2018 in de RAI Amsterdam. Je kunt dan genieten van het allerhoogste dressuurniveau in de FEI World Cup™ Dressuur en spectaculaire springsport op vrijdagavond, de Six Bar op zaterdagavond en Grote Prijs van Amsterdam op zondagmiddag.

After party’s

Naast de prestigieuze paardensportwedstrijden zijn er ook van de spectaculaire shows en echte Amsterdamse after party’s. De donderdag is traditiegetrouw gereserveerd voor de basisspringsport en de nationale dressuurrubrieken. Voor de jonge pony fans is de Novotel Jumpertjes Kinderochtend op zondag een fantastisch uitje.

vrijetijdamsterdam.nl