Eerste Lichte Tour-selectie Jumping Amsterdam start 1 oktober
Jumping Amsterdam 2016. Foto: vrijetijdamsterdam.nl

Eerste Lichte Tour-selectie Jumping Amsterdam start 1 oktober

‘Kaartverkoop prestigieuze paardensportevenement start ook op 1 oktober’

Op 1 oktober wordt op Hippisch Centrum NOP in Emmeloord de eerste selectiewedstrijd voor de Lichte Tour-dressuurrubriek op Jumping Amsterdam 2018 gehouden. De Lichte Tour-selectie powered by Dressuur Magazine bestaat uit zes wedstrijden.

Kwalificatie

Tijdens de selectiewedstrijden staat kwalificatie op het spel voor de prestigieuze Dressuur Magazine Prijs (Prix St. Georges) waarvoor op donderdag 25 januari 2018 in de Amsterdamse RAI zal worden gestreden. De laatste ronde in aanloop naar Jumping Amsterdam vindt plaats op 29 december 2017 in Ruitercentrum De Kroo.

Jumping Amsterdam in de RAI

Paardensportliefhebbers ontmoeten elkaar van donderdag 25 tot en met zondag 28 januari 2018 in de RAI Amsterdam. In Amsterdam kan er weer genoten worden van het allerhoogste dressuurniveau in de FEI World Cup™ Dressuur en spectaculaire springsport op vrijdagavond, de Six Bar op zaterdagavond en Grote Prijs van Amsterdam op zondagmiddag.

Spectaculaire shows

Er zijn ook spectaculaire shows en echte Amsterdamse after party’s. De donderdag is traditiegetrouw gereserveerd voor de basisspringsport en de nationale dressuurrubrieken. Voor de jonge pony fans is de Novotel Jumpertjes Kinderochtend op zondag.

Meer informatie Jumping Amsterdam

Klik hier voor het programma van Jumping Amsterdam.

vrijetijdamsterdam.nl

Wist je eigenlijk al dat wij een aparte sport-pagina hebben op vrijetijdamsterdam.nl?