Anky van Grunsven en IJsbrand Chardon draven op tijdens Poloweekend Museumplein
Poloweekend op het Museumplein in 2016. Foto: vrijetijdamsterdam.nl

Anky van Grunsven en IJsbrand Chardon draven op tijdens Poloweekend Museumplein

In het weekend van 29 september tot en met 1 oktober 2017 vindt de tweede editie van het Museumplein Polo Amsterdam plaats. Evenals de vorige editie, vindt dit midden op het Museumplein plaats en is de toegang voor het publiek gratis.

Meer dan potjes Polo

Naast drie potjes polo per dag zijn er ook nog verschillende demonstraties, bijvoorbeeld een Friese Hengstenshow en zo is er nog een presentatie van Anky van Grunsven – dressuur – en IJsbrand Chardon – vierspanrijden. Kinderen kunnen in de middag zelf even voelen hoe het is om op een pony te zitten en even te rijden.

Verhuizing naar centrum

Eerst was het jaren lang in het Amsterdamse Bos, maar nu is het voor de tweede jaar achtereen op een centrale plaats waar iedereen kan komen en kan gaan genieten van paardensport. De organisatie hoopt op mooi weer tijdens het evenement.

Bereikbaarheid

Trams 2, 5 en 12 komen bij het Museumplein en het evenement vind naast het Van Gogh Museum plaats.

Meer informatie

www.museumpleinpoloamsterdam.nl
www.facebook.com/museumpleinpoloamsterdam

Geschreven door: Wendy Hekman

vrijetijdamsterdam.nl

Van de redactie:

Wendy Hekman is schrijver en fotograaf en doet voor VTA de verslaggeving en fotografie van de hippische sporten. Naast verslaggeving heeft ze haar eigen fotografiebedrijf en doet ze enorm veel vrijwilligerswerk voor de stad Amsterdam.

Lees ook ander hippisch sportnieuws: Eerste lichte tour selectie Jumping Amsterdam start 1 oktober