AVOND OVER CHEMSEX IN DE GAY SCENE
Voor bij Club Church. Foto: vrijetijdamsterdam.nl

AVOND OVER CHEMSEX IN DE GAY SCENE

Donderdag 11 oktober host Club Church in samenwerking met Mainline en COC Nederland een debat over chemsex in de gay scene. Het doel is om druggebruik tijdens de seks bespreekbaar te maken binnen de Amsterdamse community.

Een avond zonder vooroordelen en met een positieve vibe!

Tijdens de avond wordt chemsex vanuit verschillende perspectieven belicht. Daarbij passeren zowel de positieve en de problematische ervaringen. Vragen die onder andere aan bod komen zijn: Wat is de mogelijke impact op je persoonlijke leven en hoe dragen wij als community verantwoordelijkheid?

Entertainment, sprekers, paneldiscussie en dialoog

De avond zal bol staan van de entertainment, er zijn sprekers, paneldiscussies en dialoog. Columnist en wetenschapper Linda Duits, gespecialiseerd in gender en seksualiteit, praat de avond aan elkaar en special guests zijn Slet Lana en Tomas.

Respect en discretie gelden als vanzelfsprekend

Geïnteresseerde bezoekers zijn van harte welkom vanaf 19:30 uur. Het debat start stipt om 20:00 uur en de entree is gratis. “Respect en discretie gelden deze avond als vanzelfsprekend’, aldus de organisatie van deze informatieve avond over chemsex.

vrijetijdamsterdam.nl

Lees ook ons artikel over het Streetheart Festival in de Amsterdamse Kerkstraat of het artikel over de nieuwe locatie van Mister B.

Lees ook: De Kerkstraat kijkt uit naar derde Streetheart Festival

Lees ook: Foto’s en verhaal: StreetHeart Festival

Lees ook: Take me to ChUrch – 10 years of Club Church geopend

Lees ook: Een stukje echt Amsterdam in de Kerkstraat