Unmute Us kondigt twee nieuwe steden aan voor nieuwe protestmarsen
Eerste Unmute Us mars langs het Rijksmuseum. Foto: vrijetijdamsterdam.nl

Evenementencollectief ‘Unmute Us’ heeft vrijdagmiddag nieuwe protestacties aangekondigd. De organisatoren stellen nog steeds niet gehoord te worden. “Ondanks het gigantische succes van afgelopen zaterdag 21 augustus met ruim 70.000 demonstranten worden we nog steeds niet gehoord. Dat uit de ivoren toren niet meer komt dan een uitnodiging voor een gesprek zien wij als een zwaktebod waaruit blijkt dat ze de antwoorden ook niet hebben”, is via Social Media te lezen in de aankondiging van de nieuwe protestactie.

“Dit sterkt ons in onze overtuiging dat dit beleid gebaseerd is op willekeur. Wij blijven vechten voor heropening en gaan op 11 september opnieuw de straten op in verschillende steden. We roepen hierbij iedereen op om met ons mee te lopen: Unmute Us!”

Belangstellenden die een protestmars willen organiseren moeten zich melden via de website www.unmute-us.nl. Via deze website blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Liefhebbers van events en muziek hoeven zich niet aan te melden. Zij worden graag gezien op 11 september tijdens een van de demonstraties.

Bekijk via deze link de beelden van de vorige Unmute Us protestactie in Amsterdam.