PRIMEUR: DJ NINA verandert van artiestenaam en knalt verder als 'Nina Sanetti'
Nina shoot Xenia

Een leuke primeur in de Amsterdamse uitgaansscene! DJ NINA maakt vandaag bekend haar artiestenaam te veranderen naar ‘Nina Sanetti’. Vrije Tijd Amsterdam stelde de in Amsterdam geboren en getogen dj een aantal vragen!

Het ene moment sta je een aantal keer per week te draaien en dan is dat ineens niet meer mogelijk door Corona. Hoe ben je daarmee omgegaan?

“Nou eigenlijk precies op het moment dat corona begon had ik een paar weken vakantie ingepland waar ik echt heel erg aan toe was, dit bleek uiteindelijk wel de langste vakantie ooit te worden haha.

Met de situatie ben ik wel erg goed omgegaan. Ik had ineens veel meer tijd om de studio in te duiken en te gaan produceren. Daarbij ben ik veel met zelfontwikkeling bezig geweest, wat fitter geworden én gezonder gaan leven.

Als ik terugkijk op de afgelopen periode ben ik er alleen financieel op achteruit gegaan. Verder heb ik mijn tijd erg positief benut en helemaal opgeladen voor wat straks komen gaat!”

Heb je de afgelopen periode nog wel dingen met muziek kunnen doen?

“Jazeker! Heb er onlangs weer een mixtape uit gedaan, en een aantal edits/remixes. Verder liggen er nog wat meer tracks op de plank om dit jaar nog te releasen!”

Ben je al geboekt voor de komende periode? Op welke feesten/festivals ga je draaien?

“Jaaa finally! Sinds 2 weken krijg ik weer boekingen binnen en wat is dat toch een fijn gevoel!! Tot nu toe op de planning: Milkshake, Essential Festival (TNT Stage), Flirtation, Guilty Pleasure Festival, Janey & Amsterdams Verbond. Maar er past nog veel meer bij, dus boek je girl :D!!”

Welke club/festival kijk je het meeste naar uit als we straks weer mogen feesten? Dus niet als artiest maar als partyliefhebber.

“Het Milkshake Festival als partyliefhebber én als dj! Dit is echt mijn lievelingsfestival!”

Denk je dat dj’s straks weer een mooie toekomst tegemoet gaan?

“100% En wat zullen we als dj zijnde enorm genieten van het publiek die er ongelooflijk veel zin in hebben om weer te feesten :D!”

Je hoort van veel mensen dat ze tijdens Corona andere leuke hobby’s hebben ontdekt. Is dat bij jou ook het geval?

“Jazeker, heb een leuk nieuw project opgestart op YouTube samen met Laura van Dam, een goede vriendin en collega! Omdat we niet konden draaien wilden we toch leuke en vrolijke content maken en dat is gelukt! Check ons nieuwe avontuur op YouTube: Straatvlinders!

Oh en ook het lezen heb ik weer helemaal ontdekt, wel alleen boeken waar ik wat van kan leren, heerlijk voor het slapen gaan!”

Wat heb je als dj het meeste gemist de afgelopen periode?

“Het publiek vermaken met wat ik het allerliefst doe, het podium rocken!!”

Heb je nog iets toe te voegen?

“Ja, ik ben super blij met mijn nieuwe naam Nina Sanetti! Het voelt als een heerlijk begin na de corona tijd. Ik ben opgeladen en wel om harder te knallen als ooit tevoren. LET’s GET THE PARTY STARTED MET NINA SANETTI!”

Dank je voor de antwoorden!

“Jij ook erg bedankt, much love!”

Gerelateerd -> DJ’s in Amsterdam: Interviews met Vrije Tijd Amsterdam

 

 

Rik Verkaik, Vrije Tijd Amsterdam