H.O.S.H, Klangkarusell en Fur Coat bij Hunkering in Concert
Foto: vrijetijdamsterdam.nl

De Gashouder in Amsterdam staat zaterdag 10 juli, tussen 21.00 en 03.00 uur,  in het teken van Hunkering In Concert. Tijdens het concert wordt de bezoeker getrakteerd op een nieuwe muzikale ervaring door de combinatie van klassieke muziek en melodic house en techno. Een klassiek orkest ondersteunt de dj-sets, terwijl ook bijzondere solisten hun bijdrage leveren.

Dance producers als H.O.S.H, Klangkarusell en Fur Coat hebben hun medewerking toegezegd aan Hunkering in Concert. Zij worden ondersteund door bijzondere solisten, een grand orchestra en een audiovisueel decor in één  van de meest iconische gebouwen van Amsterdam, de Gashouder. Het spectrum van muziek is off-the-mainstream. Van House naar Melodic House en Techno.

In lijn met de naam, kan de organisatie van Hunkering niet wachten om like minded muziekliefhebbers weer een echt feest te brengen.  Robby Krist, programmeur van  Hunkering: “In deze tijd waarin samenkomen en samen vieren zo schaars is geweest hebben we als team alles op alles gezet om klaar te staan met Hunkering in Concert zodra we een opening kregen vanuit de overheid. Na heel veel plannen en herplannen mogen we nu eindelijk weer  een muzikale beleving neerzetten voor publiek. Het gevoel dat dit nu weer kan is magisch!”.

Veiligheid staat voorop, dus er zijn slechts een beperkt aantal tickets beschikbaar. degene die erbij wilt zijn, moet snel handelen. De dan geldende  regels rondom Corona worden binnen Hunkering in Concert gehanteerd . Iedere bezoeker wordt middels Testen voor Toegang van tevoren getest. Ook rondom de artiesten, crew en locatie zelf worden alle maatregelen zorgvuldig opgevolgd.

Tickets zijn te koop via de volgende link voor €47.50, https://store.ticketing.cm.com/HunkeringInConcert.

Follow Hunkering
https://www.instagram.com/hunkeringnl/
https://www.facebook.com/hunkering
https://www.facebook.com/hunkering/events