Holland Festival: De relatie tussen seks, angst en muziek

Een werkelijk waar oorverdovend applaus voor de hoofdrolspelers na afloop van theatercollage The String Quartet’s Guide to Sex and Anxiety.

De goed bezochte voorstelling op woensdag 13 juni in de stadsschouwburg Amsterdam vertelt het verhaal over de relatie tussen seks, angst en muziek. De Spaanse regisseur Calixto Bieito maakt samen met de Britse muzikanten van Heath Quartet en vier grote namen in de wereld van podiumkunst tragikomisch muziektheater over melancholie en burnout.

Heath Quartet bestaat uit de vier muzikanten Chris Murray (cello) Oliver Heath (viool) Sara Wolstenholme (viool) en Gary Pomeroy (viool) die de ervaren acteurs Nick Harris, Mairead McKinley, Cathy Tyson en Miltos Yerolemu bijstaan op het podium.

Op het toneel wordt een reconstructie vastgelegd van de hedendaagse melodie van de melancholie met scènes vol dramatiek, creativiteit, humor en muziek.

Onze favoriet tijdens deze avond is zonder twijfel Nick Harris! Scherp, grappig en de blik waarmee hij richting het publiek staart zorgt ervoor dat hij menig lachers in de Stadsschouwburg aan het lachten krijgt.

Het Holland Festival in Amsterdam gaat nog vrolijk verder tot 1 juli 2018.

vrijetijdamsterdam.nl

Gerelateerd bericht:

Holland Festival: programma zondag 17 juni 2018