Foto-expositie: De Boer & de boer bij Vondel CS
Foto: vrijetijdamsterdam.nl

Foto-expositie: De Boer & de boer bij Vondel CS

Vanaf 13 januari is de prachtige expositie De Boer & de boer te bewonderen bij VondelCS. Sacha de Boer reisde als fotografe de wereld rond. Nespresso vroeg haar om naar Java, Indonesië, te reizen om de herkomst van koffie in beeld te brengen.

Sacha fotografeerde niet alleen plantages en het prachtige landschap, maar de foto’s laten ook zien met hoeveel toewijding en respect voor de natuur de boeren werken en elke dag opnieuw streven naar de hoogste kwaliteit koffie. Waar groeit koffie? Hoe worden de bessen geoogst? En hoe wordt de omgeving beschermd en hersteld? Op deze vragen krijg je onder meer een antwoord tijdens de tentoonstelling in het Vondelpark.

Nespresso nodigt geïnteresseerden van harte uit om mee te reizen naar Java tijdens de expositie bij VondelCS. Hier kun je alle foto’s van Sacha bekijken en met een virtual-realitybril zelf een indrukwekkende wandeling maken over de plantages in Indonesië. De expositie is 13 t/m 28 januari 2018 dagelijks van 11:00 – 18:00 uur en donderdag tot 21:00 uur gratis te bewonderen.

VondelCS

Media & Cultuur LAB van AVROTROS. VondelCS biedt een podium aan creatief talent dat voor innovatie zorgt op het gebied van media, cultuur en kunst. VondelCS nodigt je uit om je talenten verder te ontwikkelen en geïnspireerd te raken!

vrijetijdamsterdam.nl