Spiksplinternieuwe Euroscoop opent maandag feestelijk in Amsterdam-Noord
Euroscoop ten tijden van aanbouw. Foto credits: Euroscoop Amsterdam

“Euroscoop Amsterdam-Noord is de vierde Euroscoop in Nederland. Euroscoop heeft tevens een vestiging in Schiedam, Tilburg en Maastricht. Ondanks de overname door Pathé zal deze bioscoop zijn naam en concept onveranderd laten. Voordelig naar de film en leuke evenementen zijn één van de pijlers die onze klanten zo tevreden maakt”, aldus Pascal Cox, de marketing manager van de spiksplinternieuwe Euroscoop op het Buikslotermeerplein.

Vrije Tijd Amsterdam blikte vooruit op de officiële opening van de Euroscoop in Amsterdam-Noord.

Zou je de Euroscoop Amsterdam-Noord willen omschrijven?

Met 12 zalen draait er altijd wel een film die het bezoeken waard is en met de luxe ruime stoelen, haarscherpe beeldkwaliteit, indrukwekkend geluid en versgebakken popcorn wordt elk bezoek aan Euroscoop alleen nog maar meer genieten.

Bij Euroscoop Amsterdam-Noord kan je naast een film ook binnenkort terecht voor een hapje en drankje, een ontspannend rondje glowgolf of gamen. Het Hollywood café, de Beren en Happy Italy gaan allen open in het nieuwe jaar.

Onze klanten staan centraal en daarom is het voor Euroscoop belangrijk dat wij aan alle behoeften kunnen voldoen. In de buurt zijn tal van goedkope parkeermogelijkheden wat het ook aantrekkelijk maakt voor mensen buiten Amsterdam. En direct gelegen naast Station Noord ben je er met de Noord/Zuidlijn in een mum van tijd.

Hoe wordt op 25 november de officiële opening gevierd?

Uiteraard trakteren wij bij binnenkomst op een lekker hapje en drankje voor iedereen! En voor diegene die de nieuwe Penoza film willen zien hebben wij goed nieuws. De hoofdcast van Penoza is op deze feestelijke avond te gast bij Euroscoop Amsterdam-Noord. De hoofdrolspelers zullen in de filmzalen aanwezig zijn voor een Q&A. Dit is de kans om de cast live te zien en om als één van de eerste van deze Penoza film te genieten.

Wat is de achterliggende gedachte met betrekking tot de locatie waarvoor is gekozen?

Wij merkten dat er echt behoefte was aan een bioscoop aan de andere kant van het water. Door zijn locatie is het ook interessant voor de omliggende steden om af te zakken naar Amsterdam-Noord. Het is makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer en je kan er nog voordelig parkeren in vergelijking met de binnenstad.

Is Euroscoop Amsterdam-Noord makkelijk bereikbaar voor de mensen die vanuit het centrum komen?

Iemand uit Amsterdam-Zuid staat binnen 20 minuten in ons complex. Nu de Noord/Zuidlijn er is wordt het aantrekkelijk om Amsterdam-Noord te herontdekken. Ook met de bus is het goed bereikbaar. Met de auto parkeer je en betaal je € 1,40 voor de eerste 3 uur! Waar kan dat nog in Amsterdam tegenwoordig.

Is iedereen welkom op maandag 25 november?

Iedereen is welkom op maandag 25 november. Dus kom zeker een kijkje nemen in onze nieuwe bioscoop. Naast Penoza spelen wij ook de nieuwe Frozen film. Later die week volgt een Ladies Night en het reguliere filmprogramma.

Op welke wijze onderscheidt bioscoopcomplex Euroscoop Amsterdam-Noord zich ten opzichte van andere bioscopen in Amsterdam?

Bij ons kan je meer dan alleen voordelig naar de film. Onze medewerkers doen er alles aan om iedereen uiterst tevreden te stellen. Zo hebben wij elke maand een 60+ filmmiddag waar alle 60-plussers voor een zacht prijsje kunnen genieten van een leuke film, kopje koffie of thee en iets lekkers. Voor de dames organiseren wij elke maand een Ladies Night met een passende film, loterij en een goodiebag voor iedereen.

De Ukkepuk Bios is speciaal voor de allerkleinsten. Het licht gaat niet uit maar wordt gedimd en het geluid staat wat zachter. Zo kunnen de kleintjes wennen aan de bioscoop. Voor de echte filmfans organiseren wij vaak casit visits en nog tal van andere activiteiten.

Het is makkelijk om een hele dag te spenderen in en rondom het complex. Een hapje eten bij een van onze partners in het gebouw of een avondje minigolf met je vrienden of collega’s.

Interview door:

Rik Verkaik

Rik Verkaik

vrijetijdamsterdam.nl

Lees ook: Winter Special op Plein ’40-’45