Pathé Arena start met 24-uurs bioscoop
Credits: Pathé

Pathé Arena start met 24-uurs bioscoop

Amsterdam, 24 april – Na een pilot in Rotterdam begin dit jaar, gaat Pathé van start met het testen van een 24-uurs bioscoop in Pathé Arena. In het weekend van Koningsdag zal Pathé Arena in de nacht van 27 op 28 april voor het eerst open blijven voor publiek. Pathé biedt bezoekers zo de unieke mogelijkheid om ook ‘s nachts te genieten van de beste filmbeleving en service. Naast het reguliere programma overdag worden elk weekend in de nachtelijke uren van zaterdag op zondag de beste films van dit moment geprogrammeerd. De pilot duurt tot en met zaterdag 20 juli.

Pathé ging begin dit jaar van start met een 24-uurs pilot in Pathé Schouwburgplein in Rotterdam. Het was voor het eerst in Nederland dat een bioscoop gedurende een periode van een aantal dagen 24 uur per dag open was. De 24-uurs openingstijden elke zaterdag op zondagnacht in Pathé Arena zijn voor de marktleider een test of er behoefte bestaat bij bezoekers aan een nachtelijk filmaanbod.

“Nederland ontwikkelt op steeds meer vlakken een 24-uurs economie. Het altijd bruisende Amsterdam loopt daarin voorop door op diverse fronten mee te bewegen met deze trend.”, aldus Doron Kurz, Director Commerce van Pathé. “Pathé wil zich ook te allen tijde blijven ontwikkelen. Wij geven onze bezoekers graag de gelegenheid op elk moment van onze films en specials te genieten. Hierdoor hebben we besloten om in de weekenden de 24-uurs opening tijdelijk onderdeel te maken van ons vaste aanbod in Pathé Arena. Op deze manier hopen wij te kunnen constateren of onze Amsterdamse bezoekers ook in de nachtelijke uren de beste filmbeleving bij Pathé willen ervaren.”

Naast diverse populaire films uit het huidige aanbod, is ook het langverwachte Avengers: Endgame in zowel de originele versie als in IMAX te beleven. De 24-uurs test in Pathé Arena loopt tot en met zaterdag 20 juli.

Kaarten voor de nachtvoorstellingen zijn nu te koop via https://www.pathe.nl/bioscoop/arena

vrijetijdamsterdam.nl