Dan Brown Student Event in de Paradiso

Dan Brown Student Event in de Paradiso
Foto: Paradiso

Dan Brown Student Event in de Paradiso

Dan Brown fans doen er goed aan om zondag 22 oktober met een dikke vette markeerstift te omcirkelen in hun agenda. In poptempel de Paradiso komt op deze dag niemand minder dan de Amerikaanse auteur Dan Brown naar Amsterdam. Brown geeft een lezing en er is debat, onder leiding van moderator Frénk van der Linden.

De beroemde Amerikaanse schrijver verwierf bekendheid met onder andere het schrijven van de boeken van De Da Vinci Code en Inferno. Tijdens zijn bezoek aan ons land komt Dan Brown speciaal voor de verschijning van de Nederlandse vertaling van zijn nieuwste thriller Oorsprong (Origin).

Oorsprong

In de nieuwste thriller gaat hoogleraar kunstgeschiedenis en symboliek Robert Langdon in Spanje op zoek naar het antwoord op twee vragen die de mensheid al eeuwenlang bezighoudt: waar komen we vandaan? En waar gaan we naartoe? Brown verweeft codes, symboliek, religie, wetenschap, geschiedenis, kunst en architectuur tot een bloedstollend geheel. Deze keer met een frisse wending via moderne kunst en de nieuwste technologie.

Lezing & debat voor studenten

Deelnemers aan het debat kunnen hun vraag aan Dan Brown vooraf insturen via promotie@lsamsterdam.nl. De 100 meest inspirerende vragen ontvangen een gratis ebook van Dan Brown’s nieuwe thriller Oorsprong. Het evenement in de Paradiso is alleen toegankelijk voor studenten.

vrijetijdamsterdam.nl

PS Heb je al een kijkje genomen in onze dagagenda van 15 oktober 2017?