VOORLOPIG AFSCHEID THE ANALOGUES IN ZIGGO DOME

VOORLOPIG AFSCHEID THE ANALOGUES IN ZIGGO DOME
Foto: vrijetijdamsterdam.nl

Vrijdag 11 september treden The Analogues op in Ziggo Dome in Amsterdam. Onder de titel Hello Goodbye – The Very Best from the Studio Years is dit voorlopig het laatste optreden van de band die de afgelopen jaren grote successen behaalde met integrale uitvoeringen van de albums die The Beatles wel opnamen maar zelf nooit live uitvoerden. Dit maakte de band vanavond bekend in een speciale uitzending van De Wereld Draait Door in het teken van de vijftigste verjaardag van Abbey Road. De kaartverkoop voor dit concert start op donderdag 26 september om 9.00 uur.

Abbey Road waarmee de band komend voorjaar nog in de theaters te zien is, was het laatste album waarvoor The Beatles gezamenlijk de studio in gingen en daarmee komt ook een einde aan de missie van The Analogues. “Het zit er helaas op. We hadden liever gezien dat ze nog een paar andere platen hadden gemaakt.”, aldus de band. “We hebben inmiddels besloten om een serieuze pauze te gaan nemen. Maar we sluiten dit project eerst af op 11 september in de Ziggo Dome. En dan niet met een integrale vertolking van één album maar een keuze van de hoogtepunten van al die albums, een greatest hits show.”

Eerder toerde de band al langs uitverkochte zalen met integrale vertolkingen van Magical Mystery Tour, Sgt Pepper’s Lonely Hearts Club Band en The White Album.

Meer info over dit concert vind je op: mojo.nl/analogues

vrijetijdamsterdam.nl

Lees ook: Kris Kross Amsterdam naar Winterparkfestival