Uitzending RTL Boulevard afgelast vanwege dreigende situatie
Foto: vrijetijdamsterdam.nl

De uitzending van RTL Boulevard is vanavond afgelast door een ernstige bedreiging. Dat schrijft RTL Nieuws. De plek waar RTL Boulevard wordt opgenomen is ontruimd. Volgens een woordvoerder van de gemeente is er informatie ontvangen over dreiging tegen RTL Boulevard. Dat was voor de redactie van het programma reden om zaterdagavond niet uit te zenden vanaf de locatie op het Leidseplein.

Peter R. de Vries

Enkele dagen terug, op dinsdag 6 juli, werd misdaadreporter Peter R. de Vries, net na het programma van RTL Boulevard, in koele bloedde, neergeschoten op straat.

Zichtbare en onzichtbare maatregelen

“Er worden zichtbare en onzichtbare maatregelen genomen bij de studio op het Leidseplein”, laat een woordvoerder weten via RTL Nieuws. RTL Nieuws meldt dat het gaat om serieuze dreiging uit de hoek van de georganiseerde misdaad.

Update

Zondagmiddag is bekend geworden dat RTL Boulevard voorlopig niet meer vanaf het Leidseplein wordt uitgezonden. Dat bevestigen meerdere bronnen aan het AD. Waar de redactie zich zal vestigen, is vooralsnog onduidelijk. De uitzending van zondagavond is ook afgelast.

Rik Verkaik, Vrije Tijd Amsterdam