Trans and Friends café InClusion in The Manor Hotel

Leuk transgender nieuws! TransAmsterdam organiseert vrijdag 28 november weer een nieuwe editie van het Trans and Friends cafe InClusion. Deze start om 14:00 en duurt tot 18:00 uur. De volgende bijeenkomst is op 2e kerstdag, 26 december, van 14:00 tot 18:00 uur.

InClusion is een netwerk- en ontmoetingsplaats waar je jezelf kunt zijn. Maar het is vooral een leuke plek om vrienden te ontmoeten en te maken. De bezoekers worden ontvangen door gastheren, gastvrouwen, en gastmensen van TransAmsterdam. Tijdens InClusion worden er ook themabijeenkomsten georganiseerd en vinden er boek-, kunst- en cultuurpresentaties plaats.

Missie van TransAmsterdam

Het doel van TransAmsterdam is om de beeldvorming van transgender personen te verbeteren en hun zichtbaarheid te vergroten. Dit doen zij door het bieden van een kunst- en cultuurpodium voor zowel transgender als niet-transgender personen.

Extra informatie

In verband met Corona gelden de basisregels voor iedereen. De QR-code is verplicht. Het is belangrijk om vaak en goed je handen te wassen en 1,5 meter afstand te houden. Blijf thuis bij klachten. Je kan weer spontaan langskomen zonder je aan te melden.

Het adres van het Manor Hotel is: Linnaeusstraat 89 in Amsterdam.