Tips van Vrije Tijd Amsterdam: weekend 6 nov – 7 nov
het Zonnehuis. Foto: vrijetijdamsterdam.nl

Vrije Tijd Amsterdam gaat wekelijks op zoek naar leuke tips voor in je weekend. Heb je nog geen plannen gemaakt voor dit weekend? Neem eens een kijkje in onderstaand lijstje met leuke dingen die je dit weekend kunt doen!

Pure Markt 2021

Tijdens de markt staan de kramen langs het verharde pad onder het toeziend oog van meneer en mevrouw ooievaar in hun nest. Op picknickplaatsen kun je heerlijk genieten van een hapje en een drankje. Voor de kinderen zijn er diverse speelplaatsen en andere activiteiten. In het oude kassencomplex vind je ook restaurant de Kas en een deel van hun kwekerij.

Meer info

Leeghwater musical speelt A new brain

Leeghwatermusicals speelt de voorstelling ‘A new brain’ in het Zonnehuis te Amsterdam. In de voorstelling volgen we Gordon, componist van een kindershow, die geveld wordt door een hersenaandoening.

Meer info

75 jaar Kriterion

Op 6 november 2020 werd Kriterion 75 jaar en zonder viering. Maar dit jaar een uitgebreid filmprogramma op 4 t/m 7 november met maar liefst 39 (!) films.

Meer info

Vondelpark status van Rijksmonument

Het Vondelpark heeft alweer 25 jaar de status Rijksmonument. Dat wordt gevierd van vieren we van 1-7 november met activiteiten voor alle Amsterdammer.

Meer info

The Amsterdam Storytelling Festival 2021: Masks

Bij Podium Mozaïek startte 3 november The Amsterdam Storytelling Festival 2021!

Meer info

Natuurwerkdag

Maak kennis met de natuur door groen vrijwilligerswerk op de Natuurwerkdag! Doe je op 5 & 6 november 2021 ook mee? Zoek een klus bij jou in de buurt en meld je aan.

Meer info

Museumnacht Amsterdam

Op zaterdag 6 november 2021 openen 54 musea hun deuren tijdens de 21e editie van Museumnacht Amsterdam.

Meer info

 

Rik Verkaik, Vrije Tijd Amsterdam