Rondvaart Amsterdam Centraal: ontdek de stad op onvergetelijke wijze!
Foto via KINboat
Amsterdam op unieke wijze ontdekken met een schipper die optimaal bekend is met alle ins- en outs van de stad? Een rondvaart vanaf Amsterdam Centraal gaat jou de tijd van je leven bezorgen op deze manier. Boek een tour met je beste vrienden, maak een borreltour met collega’s of vier romantisch je jubileum aan boord. Hoe zo’n rondvaart door Amsterdam eruitziet en wat er allemaal inbegrepen is? Dat lees je hier!

Historische rondvaart vanaf Amsterdam Centraal

De grachten van Amsterdam zijn wereldwijd bekend en staan zelfs op de UNESCO Werelderfgoedlijst. De grachten zijn nu een enorme toeristische trekpleister, maar dat was niet altijd zo. Vroeger gebruikte men de grachten om goederen gemakkelijk bij de Amsterdamse pakhuizen te krijgen. Kooplieden hoefden op deze manier niet aan te meren in de haven, maar konden zo eenvoudig hun goederen afleveren. De rijke geschiedenis van de grachten resulteert dan ook in een bijzonder mooie rondvaart vanaf Amsterdam Centraal waarbij jij alle historische hidden gems ontdekt.

Handige opstaplocatie voor je rondvaart vanaf Amsterdam Centraal

Kom je met de trein naar Amsterdam of heb je je auto geparkeerd bij P+R om met de tram bij centraal station te komen? Dan is een rondvaart vanaf Amsterdam Centraal je perfecte mogelijkheid om de stad eenvoudig te verkennen. De rondvaartboten liggen namelijk voor het oprapen aan de kade tegenover het centraal station. Ze zijn echt niet te missen. Dat maakt het de ideale opstaplocatie om de stad, de historie en al haar hidden gems te verkennen. Combineer je rondvaart eenvoudig met een bezoek aan het Anne Frank Huis, het Rijksmuseum of maak een leuke wijntour langs de verschillende leuke wijnbars in de stad.

Wat zie je allemaal tijdens je rondvaart vanaf Amsterdam Centraal?

Tijdens een rondvaart door Amsterdam vaar je door alle mooie, bekende grachten én ook de pittoreske kleine grachten. De Prinsen-, Keizers-, Herengracht en Single worden natuurlijk niet overgeslagen, maar de populaire stad heeft zoveel meer te bieden. Verken musea, ontdek de stad per fiets, proef de locale keuken of maak een wandeling door de 9 straatjes. Combineer jouw rondvaart vanaf Amsterdam Centraal met leuke hotspots en ervaar de stad op haar best!

Get ready to cruise like a local!

Enthousiast geraakt over een rondvaart vanaf Amsterdam Centraal? Wij hebben een mooie tip voor je. Een leuke, gezellige en informatieve rondvaart boeken kan namelijk heel eenvoudig. Bijvoorbeeld bij KINboat. Zij bieden je de mogelijkheid om te cruisen ‘like a local’. Je ontdekt de stad met een enthousiaste schipper die je alle ins- en outs over de stad vertelt en precies weet waar hij je naartoe moet brengen voor optimaal vertier.