Het nieuwe seizoensmenu van TOZI Restaurant & Bar is hartverwarmend
Foto via Maison PR

“TOZI brengt de beste ingrediënten van het seizoen tot leven in gerechten om te delen en om blij van te worden”

Geniet deze herfst en winter van het beste dat TOZI te bieden heeft. TOZI is Venetiaans jargon dat liefdevol gebruikt wordt voor ‘een groep goede vrienden’. Met het unieke cicchetti concept – kleine Venetiaanse gerechten – viert TOZI de traditie van het delen van lekker eten mét deze goede vrienden.

Het nieuwe menu viert het beste wat het seizoen te bieden heeft met hartverwarmende gerechten als vitello tonnato, champignon risotto en paccheri octopus ragout. Met een klassieker terug van weggeweest: Tonnarelli Cacio e Pepe is TOZI de huiskamer van Amsterdam-Zuid waar je deze donkere dagen niet meer wilt vertrekken.

Vier de feestdagen bij TOZI

Laat het team van TOZI je in de watten leggen deze kerst. Vier op 24 en 25 december de feestdagen met een speciaal 10-gangen Cichetti Feast voor € 79 pp. Op oudejaarsavond vieren we een speciaal TOZI-feest en proosten we op een gelukkig en gezond 2023. Geniet van een welkomtglas Franciacorta-bubbels en een feestelijk 10-gangen Cicchetti-diner voor € 105 pp met o.a. oesters, coquilles, tartaar en natuurlijk héél véél truffel.

Adres: Koninginneweg 34

Meer informatie: https://www.toziamsterdam.nl/