Op welke unieke plekken in Amsterdam kun je allemaal trouwen?
Hortus Botanicus Amsterdam

Amsterdam, met zijn pittoreske grachten en historische charme, is een romantische plek om in het huwelijksbootje te stappen. Hier zijn enkele unieke trouwlocaties die de stad te bieden heeft. Laat je inspireren voor de mooiste dag uit je leven!

  1. Trouwen in een historisch grachtenpand

Amsterdam staat bekend om zijn prachtige grachtenpanden, en sommige stellen kiezen ervoor om in een van deze historische gebouwen te trouwen. De intieme sfeer en de rijke geschiedenis creëren een unieke setting voor je bruiloft.

  1. Onder de Magere Brug

De Magere Brug, een iconische dubbele ophaalbrug over de Amstel, biedt een romantische achtergrond voor je huwelijksceremonie. Het uitwisselen van geloften onder deze beroemde brug is een onvergetelijke ervaring.

  1. In het Rijksmuseum

Voor kunstliefhebbers is trouwen in het Rijksmuseum een droom die uitkomt. Dit wereldberoemde museum biedt adembenemende zalen en kunstwerken als decor voor je huwelijk.

  1. De Hortus Botanicus

De Hortus Botanicus is een prachtige botanische tuin in het hart van Amsterdam. Met exotische planten en weelderige groene omgevingen is het een betoverende plek voor een buitenbruiloft.

  1. Trouwen op het water

Amsterdam’s grachten bieden de mogelijkheid om op het water te trouwen. Huur een sfeervolle boot voor een intieme ceremonie met uitzicht op de historische architectuur van de stad.

  1. Westerkerk en de Westertoren

De Westerkerk en de aangrenzende Westertoren zijn iconische symbolen van Amsterdam. Sommige koppels kiezen ervoor om in deze historische kerk te trouwen en genieten van een schilderachtig uitzicht vanaf de toren.

  1. In het Vondelpark

Voor een meer informele en natuurlijke setting kun je kiezen voor een huwelijksceremonie in het Vondelpark. Het park biedt diverse mooie plekken om te trouwen, omringd door groen en rust.

  1. Artis Royal Zoo

Artis, de oudste dierentuin van Nederland, opent zijn deuren voor huwelijksceremonies. Het is een ongewone, maar onvergetelijke locatie om je geloften uit te wisselen.

Wat je ook kiest, vergeet niet om de perfecte trouwjurk te vinden die past bij de sfeer van je gekozen locatie. Denk bijvoorbeeld aan een sincerity trouwjurk of ga langs bij een winkel om je te laten adviseren. Hoe dan ook: Amsterdam biedt een scala aan unieke trouwlocaties, van historische grachtenpanden tot schilderachtige bruggen en boten. Wat je voorkeur ook is, een Amsterdamse bruiloft zal zeker een onvergetelijke ervaring zijn voor jou en je gasten.