Ode aan de Amstel: ‘culinair dineren in casual sfeer met uitzicht op De Amstel’
Ode aan de Amstel: ‘culinair dineren in casual sfeer met uitzicht op De Amstel’

Smullen van culinaire gerechten in een casual sfeer met vriendelijk personeel terwijl de bootjes voorbijvaren en de zon langzaam achter de wolkjes verdwijnt. Zo is in een paar woorden het bezoek van Vrije Tijd Amsterdam aan restaurant Ode aan de Amstel te omschrijven. Het gebouw van het voormalige Riva, is sinds enkele maanden bewoond door het bevlogen team van Ode aan de Amstel.

Open keuken

In deze nieuwe gastronomische trekpleister in het Amstelkwartier hebben de koks verschillende smaakexplosies voor je in petto. De menukaart bestaat uit ‘all-day dining’ klassiekers met een verrassende Aziatische twist. Daarbij wordt ook aan de vegetariërs onder ons gedacht. Als je benieuwd bent naar hoe gerechten worden bereid, ben je welkom om een kijkje in de open keuken op de begane grond te nemen.

Ware metamorfose

De locatie aan de Amstel heeft van binnen een ware metamorfose ondergaan. De inrichting oogt stijlvol, warm én modern. Je mag je bezoekje gerust combineren met een frisse duik in de zomer, terwijl je er lekker kunt opwarmen in de winter.

Verrassend menu

Bij Ode aan de Amstel kun je elke dag vanaf 11.00 uur terecht voor de ‘all day dining’ kaart, het verrassende Chef’s menu, een Sunday brunch of een gezellige borrel.  Bootjes kunnen leuk aanmeren of ‘take away’ via de website bestellen.

Grote gezelschappen

Dineren met uitzicht op de Amstel kan hier op de begane grond, en voor grotere gezelschappen op de eerste verdieping. De eerste etage is ook geschikt voor een diner, borrel, huwelijk, vergadering of andere evenementen.

Rik Verkaik, Vrije Tijd Amsterdam