House of Riegillio
Foto credits: Arjan Spannenburg

Leuk nieuws over de Reguliersdwarsstraat. In de bekendste LHBTI+ straat van Amsterdam is een nieuwe winkel geopend: House of Riegillio! Het is een plek voor queers, door queers.

House of Riegillio
Foto credits: Arjan Spannenburg

Na vijf succesvolle jaren heeft MR. Riegillio, een merk voor fetish- en streetwear, zijn eerste flagshipstore geopend. Als enige Queer Winkel in de straat kun je hier terecht voor kleding, ondergoed en accessoires. Van een uitgebreide collectie fetishkleding tot casual streetwear, bij House of Riegillio vind je merken zoals die van MR. Riegillio zelf, maar ook Alpha Industries, Barcode, Adidas en vele anderen.

Mr Regiellio
Foto credits: Arjan Spannenburg

“We zijn verheugd om MR. Riegillio te verwelkomen in de meest kleurrijke en openminded straat van Amsterdam. De collectie van MR. Riegillio is wereldberoemd, zowel lokaal als bij al onze internationale queer-bezoekers”, zegt Valy Pintiuc, bestuurslid BIZ Reguliersdwarsstraat & eigenaar van Bar Blend & BlendXL.

House of Regiellio
Foto credits: Arjan Spannenburg

Over MR. Riegillio

MR. Riegillio werd gelanceerd in mei 2018 met de visie om een fetish kledingmerk te zijn dat de grenzen tussen eigentijdse mode en fetish georiënteerde kledingontwerpen laat vervagen.

Bij MR. Riegillio zijn ze gepassioneerd om de beste ontwerpen aan te bieden, gemaakt van de hoogste kwaliteit materialen. Hoewel alle MR. merkproducten in eigen huis worden ontworpen en geproduceerd, wordt er samengewerkt met andere geweldige merken zoals Mister B en Alpha Industries, om er maar een paar te noemen. Deze merkpartners delen hun passie voor kwaliteit en design en de producten van al deze merken passen goed bij elkaar!

Meer informatie over het bedrijf is te vinden op www.mr-riegillio.com.