3 x leuke en gezellige terrassen in Amsterdam Oost
Credits: Ysbreeker

Ben je op zoek naar leuke en gezellige terrassen in Amsterdam Oost? In Oost zijn zijn gezellige terrassen te vinden, waar je van een drankje, lunch of diner kunt genieten! Vrije Tijd Amsterdam ging voor je op zoek en stelde een mooi lijstje met leuke en gezellige terrassen in Amsterdam Oost voor je samen!

George Amsterdam

Het terras van George Amsterdam ligt in het Amstelkwartier. In dit stukje Amsterdam, dat steeds leuker begint te worden, tref je het terras van George. Je kunt hier terecht voor een goed smakende lunch, of een lekker gerecht. En dat in combinatie met een lekker drankje. Wil je per auto een bezoekje brengen aan George Marina? Dit kan zonder problemen. Onder het restaurant zit namelijk een parkeergarage.

leuke en gezellige terrassen in Amsterdam Oost

George Amsterdam, adres: Spaklerweg 10A, 1096 BA Amsterdam

Facebook-pagina George Amsterdam

Volkshotel

Wat dacht je van een lekker biertje pakken op het terras van het Volkshotel in de Wibautstraat? Onlangs deed de redactie van VTA zich hier tegoed aan een lekker wit biertje! Je kunt er voor de deur heerlijk zitten en als het zonnetje verdwenen is dan zijn er vaak nog genoeg leuke dingen te beleven in het voormalige pand van de Volkskrant. En niet te vergeten, kun je op het dak van het Volkshotel ook lekker shinen in de zon.

Volkshotel, adres: Wibautstraat 150, Amsterdam

Facebook-pagina Volkshotel 

Brouwerij Poesiat & Kater

Poesiat & Kater is een bierbrouwerij in Amsterdam-Oost met een heerlijk terras voor de deur! Daar kun je gerust een middagje of langer neerploffen om van een lentezonnetje te genieten of misschien nog wel belangrijker van de bieren smullen die ze hier aanbieden. Eigen gebrouwen bier, met o.a. Poesiat & Kater Bier, maar ook traditionele Van Vollenhoven bieren. Bij deze bierbrouwerij kun je ook lekker brunchen, borrelen en dineren.

Poesiat & Kater, adres: Polderweg 648, 1093 KP Amsterdam

Facebook-pagina Poesiat & Kater

De Ysbreeker

De Ysbreeker is al jarenlang een stabiele factor in het mooie Amsterdam. Ze zitten op het randje van Amsterdam-Oost en worden door het langs stromende water uit de Amstel gescheiden van de Pijp. Precies voor de Ysbreeker kun op het terras zitten, maar ook aan de overkant van de weg heb je een lekker terras waar je neer kunt ploffen.

18 x gezellige en leuke terrassen in Amsterdam en omstreken
Vorige lente bij de Ysbreeker! Foto: Ysbreeker

De Ysbreeker, adres: Weesperzijde 23, 1091 EC Amsterdam

Facebook-pagina De Ysbreeker

Thuis aan de Amstel

Het terras van Thuis aan de Amstel is gelegen aan de Korte Ouderkerkerdijk in Amsterdam-Oost. Op het terras van deze authentieke locatie kun je genieten van allerlei lekkere dingen.

Thuis aan de Amstel, adres: Korte Ouderkerkerdijk 45, Amsterdam

Facebook-pagina Thuis aan de Amstel

Lees ook:

Gezellige en leuke terrassen in Amsterdam Noord

Gezellige en leuke terrassen in Amsterdam Zuid 

Gezellige en leuke terrassen in Amsterdam Zuid-Oost

Gezellige en leuke terrassen in Amsterdam West

Gezellige en leuke terrassen in Amsterdam Centrum 

Gezellige en leuke terrassen in Amsterdam 

Gezellige en leuke terrassen in Amsterdam Nieuw West

Rik Verkaik, Vrije Tijd Amsterdam