3 x leuke en gezellige terrassen in Amsterdam Oost
Credits: Ysbreeker

Ben je op zoek naar leuke en gezellige terrassen in Amsterdam Oost? In Oost zijn zijn gezellige terrassen te vinden, waar je van een drankje, lunch of diner kunt genieten! Vrije Tijd Amsterdam ging voor je op zoek en stelde een mooi lijstje met leuke en gezellige terrassen in Amsterdam Oost voor je samen!

Ode aan de Amstel

Bij Ode aan de Amstel is het heerlijk vertoeven aan het water. Ode aan de Amstel is een hommage aan alles wat de stad en de prachtige rivier de Amstel te bieden hebben. Deze nieuwe horecagelegenheid is gevestigd in het voormalig Riva. Bij Ode aan de Amstel kun je de stadsdrukte ontduiken, genieten van de rust aan het water en niet te vergeten de lekkere menukaart.

Ode aan de Amstel

Ode aan de Amstel, adres: Amstelboulevard 1, 1096 HR Amsterdam

Hotel Jakarta Amsterdam by WestCord

Het Hotel Jakarta Amsterdam by WestCord ligt op de Javakade in Amsterdam-Oost. Het terras ligt verscholen achter bloembakken met planten erin. Je kan hier een terras bezoekje prima combineren met een wandeling over de Javakade aan het water!

Adres: Javakade 766, 1019 SH Amsterdam

Instagram-pagina Hotel Jakarta Amsterdam by WestCord

Brouwerij ’t IJ

Bij Brouwerij ’t IJ in Oost kun je lekker op het terras van een biertje genieten! De Brouwerij ligt naast een authentieke molen. Brouwerij ’t IJ is een Amsterdamse brouwerij waar uitsluitend speciaalbieren gebrouwen worden.

Adres: Funenkade 7, 1018 AL Amsterdam

Instagram-pagina Brouwerij ’t IJ

George Amsterdam

Het terras van George Amsterdam ligt in het Amstelkwartier. In dit stukje Amsterdam, dat steeds leuker begint te worden, tref je het terras van George. Je kunt hier terecht voor een goed smakende lunch, of een lekker gerecht. En dat in combinatie met een lekker drankje. Wil je per auto een bezoekje brengen aan George Marina? Dit kan zonder problemen. Onder het restaurant zit namelijk een parkeergarage.

leuke en gezellige terrassen in Amsterdam Oost

George Amsterdam, adres: Spaklerweg 10A, 1096 BA Amsterdam

Facebook-pagina George Amsterdam

Volkshotel

Wat dacht je van een lekker biertje pakken op het terras van het Volkshotel in de Wibautstraat? Onlangs deed de redactie van VTA zich hier tegoed aan een lekker wit biertje! Je kunt er voor de deur heerlijk zitten en als het zonnetje verdwenen is dan zijn er vaak nog genoeg leuke dingen te beleven in het voormalige pand van de Volkskrant. En niet te vergeten, kun je op het dak van het Volkshotel ook lekker shinen in de zon.

Volkshotel, adres: Wibautstraat 150, Amsterdam

Facebook-pagina Volkshotel 

Brouwerij Poesiat & Kater

Poesiat & Kater is een bierbrouwerij in Amsterdam-Oost met een heerlijk terras voor de deur! Daar kun je gerust een middagje of langer neerploffen om van een lentezonnetje te genieten of misschien nog wel belangrijker van de bieren smullen die ze hier aanbieden. Eigen gebrouwen bier, met o.a. Poesiat & Kater Bier, maar ook traditionele Van Vollenhoven bieren. Bij deze bierbrouwerij kun je ook lekker brunchen, borrelen en dineren.

Poesiat & Kater, adres: Polderweg 648, 1093 KP Amsterdam

Facebook-pagina Poesiat & Kater

De Ysbreeker

De Ysbreeker is al jarenlang een stabiele factor in het mooie Amsterdam. Ze zitten op het randje van Amsterdam-Oost en worden door het langs stromende water uit de Amstel gescheiden van de Pijp. Precies voor de Ysbreeker kun op het terras zitten, maar ook aan de overkant van de weg heb je een lekker terras waar je neer kunt ploffen.

18 x gezellige en leuke terrassen in Amsterdam en omstreken
Vorige lente bij de Ysbreeker! Foto: Ysbreeker

De Ysbreeker, adres: Weesperzijde 23, 1091 EC Amsterdam

Facebook-pagina De Ysbreeker

Thuis aan de Amstel

Het terras van Thuis aan de Amstel is gelegen aan de Korte Ouderkerkerdijk in Amsterdam-Oost. Op het terras van deze authentieke locatie kun je genieten van allerlei lekkere dingen.

Thuis aan de Amstel, adres: Korte Ouderkerkerdijk 45, Amsterdam

Facebook-pagina Thuis aan de Amstel

Lees ook:

Gezellige en leuke terrassen in Amsterdam Noord

Gezellige en leuke terrassen in Amsterdam Zuid 

Gezellige en leuke terrassen in Amsterdam Zuid-Oost

Gezellige en leuke terrassen in Amsterdam West

Gezellige en leuke terrassen in Amsterdam Centrum 

Gezellige en leuke terrassen in Amsterdam 

Gezellige en leuke terrassen in Amsterdam Nieuw West

Rik Verkaik, Vrije Tijd Amsterdam