kringloopwinkel in Amsterdam
Kringloop Amsterdam. Foto: vrijetijdamsterdam.nl

Zoek jij een kringloopwinkel in Amsterdam? Bij kringloopwinkels worden spullen gedoneerd, waarna ze te koop worden aangeboden. Het rond laten gaan van goederen draagt bij aan een beter klimaat. Een kringloopwinkel kan er ook voor zorgen dat je goedkoop aan goederen kunt komen. Het is eveneens een handige manier om je kledingkast, zolder en schuur op te ruimen. De artikelen die in dergelijke tweedehandswinkels worden verkocht zijn vaak in te delen in huisraad, textiel, speelgoed, boeken, huishoudelijke apparaten en meubels. Veel leesplezier met ons blog: ’10 keer kringloopwinkel in Amsterdam’.

Kringloop Amsterdam

De Kringloop Amsterdam bevindt zich in de Rivierenbuurt. In deze zaak is het mogelijk om allerlei unieke artikelen te kopen. Tegenover deze kringloopwinkel bevindt zich ook nog een leuke koffiezaak. Wellicht leuk om een bezoek aan beide locaties te combineren.

Adres: Trompenburgstraat 22

De Buurtkringloop

In de Javastraat vind je De Buurtkringloop. Een kleine doch gezellige winkel om eens naar binnen te stappen. In deze straat zijn nog meer leuke dingen te beleven.

Adres: Javastraat 105

Kringloop West

Een leuke kringloopwinkel in Amsterdam! Naast de diversiteit aan aanbod worden er ook leuke creatieve zelfgemaakte dingen verkocht. Er is een vinyl hoek in koffiebar Prut waar je onder het genot van een kopje koffie kunt struinen tussen LP’s!

Adres: Tweede Hugo de Grootstraat 70

Kringloopwinkel De Lokatie

Kringloopwinkel De Lokatie is een organisatie voor dagbesteding en werkervaring. Dit recyclingbedrijf draagt bij aan de verlenging van de levensduur van goederen.

Adres: Eerste Oosterparkstraat 236

Kringloopwinkel Kerk en Buurt

Ze verkopen bij Kringloopwinkel Kerk en Buurt graag de spullen die door jou reeds gebruikt zijn. Denk aan meubels, kleding, cd’s, servies, bestek, huishoudelijke apparaten en boeken De opbrengst van deze kringloopwinkel in Amsterdam komt ten goede aan de andere projecten van Kerk & Buurt.

Adres: De Wittenkade 111

Kringloop Re-circle

Het doel van Kringloop Re-circle is bijdragen aan een circulaire economie met als middelpunt mens en milieu. Ze willen hergebruik en recycling stimuleren en afval minimaliseren. Dit doen ze onder andere door jouw gebruikte goederen een tweede kans te geven!

Adres: Buikslotermeerplein 319

Kringloop Centrum Zuidoost

Bij deze kringloopwinkel in Amsterdam Zuidoost werken ze graag samen op een duurzame en verantwoorde manier. Zo krijgen goederen een goed tweede leven. Het assortiment wordt omschreven als veelzijdig en dagelijks krijgen ze nieuwe spullen binnen. Je bent welkom om een kopje koffie/thee te komen doen!

Adres: Schepenbergweg 26

Terre des Hommes winkel Amsterdam

Bij Terre des Hommes winkel Amsterdam geven ze aan blij te zijn met mooie artikelen die jij niet meer gebruikt. Er worden onder andere kleding, accessoires, sieraden, speelgoed, legpuzzels en kleine (huishoudelijke) apparaten ingekocht en verkocht. Houten speelgoed en kunst wordt enorm gewaardeerd.

Adres: Lambertus Zijlplein 27

Antiekbeurs 700

Bij Antiekbeurs 700 tref je mooie spullen zoals tafels, stoelen, kasten, dressoirs, tafels en anderen. De items variëren in diverse stijlen. Volgens de winkel is er voor ieder wel wat leuks te vinden.

Adres: Van Slingelandtstraat 24

Rik Verkaik, Vrije Tijd Amsterdam