Hotel Arena opent haar deuren in een nieuw jasje
Foto via Hotel Arena

Amsterdam, 26 maart 2021 – Soms kan iets dat goed is nog beter worden en iets wat mooi is nog mooier worden. En daar heeft Hotel Arena de afgelopen maanden hard aan gewerkt. Na een bewogen jaar voor de horeca, openen wij met trots de deuren van Hotel Arena weer op 1 april, en dat is zeker geen grap. Wij staan meer dan ooit klaar om weer te doen wat wij het allerliefste doen; gasten ontvangen en een uniek verblijf bieden. De afgelopen maanden hebben wij dan ook zeker niet stil gezeten en zijn wij druk bezig geweest met het afronden van de transitie die Hotel Arena aan het onder gaan is. Zo hebben alle kamers een restyling ondergaan en heeft Hotel Arena gewerkt aan de totale guest experience door het creëren van een extra ingang aan de ‘s Gravesandestraat. Je kunt wel stellen van een Hotel Arena metamorfose.

Hotel Arena in een nieuw jasje

Hotel Arena, de plek die er al jaren staat en zich heeft gevormd tot een karakteristieke ontmoetingsplek voor iedereen. Al meer dan 100 jaar beweegt deze bijzondere plek mee met de stad en haar mentaliteit. Van katholiek meisjesweeshuis tot sleep-in en nu de plek waar al ruim 28 jaar een viersterren boutique hotel staat met 140 karakteristieke kamers en suites, een sprankelend restaurant, de meest unieke vergaderruimtes en de historische Kapel. Bij Hotel Arena is er dan ook altijd genoeg te doen en streven we ten alle tijden naar verbetering. Alles wat we bij Hotel Arena doen, doen we goed en de afgelopen maanden heeft het team zich hard ingezet om alle kamers en algemene ruimtes een ‘touch-up’ te geven. Zo werden er in juni 2020 twee compleet nieuwe signature suites opgeleverd, de Villa Suite en Loft. Twee kamers vol geschiedenis en fantastisch uitzicht over het Amsterdamse Oosterpark. Ook onze vergaderzalen zijn kleine aanpassingen ondergaan en dienen nu nog beter als bron van inspiratie.

Een ingang vol mogelijkheden

Na de grote verbouwing en heropening van Hotel Arena in 2017 is de grens tussen het hotel en het Oosterpark vervaagt en al ruim 4 jaar verwelkomen wij onze gasten met ons gezicht naar het groen. Bij Hotel Arena geloven we in het maken van betekenisvolle ontmoetingen met onze gasten, partners en community. Deze verbindingen stimuleren wij mede middels de inrichting en toegankelijkheid van de organisatie. Wij willen onze gasten te allen tijden het gevoel geven dat zij welkom zijn, net als de ieder ander die voor onze locatie kiest. Met de nieuwe zijingang hopen wij deze drempel nog lager te maken en bij te dragen aan de totale guest experience van onze gasten. Naast de zijingang zorgen we ook dat onze gasten optimaal kunnen genieten van een verblijf op een comfortable en veilige manier. Zo hebben wij ook gewerkt aan de in room experience, waarbij gasten in alle comfort en geheel binnen de richtlijnen van het RIVM kunnen genieten van een ontbijt of diner op de kamer.

Persbericht: Hotel Arena

Rik Verkaik, Vrije Tijd Amsterdam