Hot & Hot: Chinees Hot Pot Restaurant in Amsterdam
Hot & Hot op de Hobbemakade dichtbij het Amsterdam Museumplein

Hot & Hot op de Hobbemakade mag zich met recht een Chinese hotspot in Amsterdam noemen. Vrije Tijd Amsterdam bezocht dit Chinese fonduerestaurant dat zich op korte loopafstand van toonaangevende musea zoals het Rijksmuseum, Stedelijk Museum, Moco Museum en Van Gogh Museum bevindt.

Hot & Hot: Chinees Hot Pot Restaurant in Amsterdam
Binnen bij Hot & Hot Hobbemakade dichtbij het Amsterdam Museumplein

Nadat we vriendelijk waren welkom geheten door het personeel was het tijd om onze bestelling te doen. Deze doe je geheel in lijn met de tijd waarin we leven via een QR-code die bovenop de tafel zit.

We gingen voor een ‘deluxe’ hot pot, oftewel een Chinese fondue, waarvan we heerlijk hebben gesmikkeld in een gezellige ambiance. Bij deze manier van eten neem je plaats rondom een grote vierkante hot pot met daarin twee verschillende soorten bouillon. Je kan kiezen uit verschillende bouillons.

 

Rondom de vierkante bak worden allerlei verse vleessoorten en diverse groenten geserveerd. Met een goudkleurige lepel doop je het vlees en de groentes in het hete bouillonwater. Op een speciaal geprepareerd kaartje lees je hoelang je een bepaald ingrediënt in het water moet doen, voordat je deze bij jezelf kunt opdienen. Om het eten van nog meer smaak te voorzien kun je je eigen dipsaus maken.

Hot & Hot: Chinees Hot Pot Restaurant in Amsterdam
Hot Pot table

Leuk om te weten: Hot & Hot heeft niet alleen een vestiging dichtbij het Amsterdamse museumkwartier. Er bevindt zich ook een Hot & Hot op de Zeedijk. Daarnaast is er een vestiging in Rotterdam en opent er in oktober een restaurant in Utrecht. Een bezoekje kunnen we je van harte aanbevelen!

    Bij Vrije Tijd Amsterdam krijg je korting op de mooiste lokale initiatieven. Iedere maand hebben we de beste acties.
    Deze keer: 20% korting bij Amsterdenim!

Koop Amsterdamse denim met maar liefst 20% korting!

Exclusieve kortingen via Vrije Tijd Amsterdam

Gebruik de kortingscode VTA20 en krijg 20% korting op je aankoop bij Amsterdenim.

Pak nu je korting