Hondenuitlaatservice in Amsterdam

Een hondenuitlaatservice in Amsterdam kan een mooie uitkomst zijn. In de hoofdstad zijn meerdere hondenuitlaatservices actief. Iemand die je hond kan uitlaten kan soms erg goed van pas komen. Soms kunnen honden niet uitgelaten worden omdat het baasje naar het werk moet. Het kan ook voorkomen dat iemand een paar dagen in het buitenland zit. Sommige mensen vinden het fijn om zonder hond op vakantie te gaan. Wat ze allemaal gemeen hebben is dat ze willen dat het huisdier in goede handen is. Vandaar dat voor veel mensen een goede hondenuitlaatservice in Amsterdam zeer gewenst is. Vrije Tijd Amsterdam ging op zoek naar de juiste hondenuitlaatservices in Amsterdam.

Zuid, noord, nieuw-west, Wormerveer, Aalsmeer

Zuid

Hondenuitlaatservice Jerry

Hondenuitlaatservice Jerry is in 2004 opgericht door Heleen Swart. Zij heeft al een band met honden sinds zij een klein kind is. Er was een hond thuis en nadat ze op haar zelf ging wonen kreeg ze hond Jerry. Daar is het bedrijf naar vernoemd. De hond is in de tussentijd overleden. In 2002 vond ze Skitzie in Sicilia. Met zijn drieën hebben ze het bedrijf opgestart. Inmiddels heeft ze het kynologische instructeur diploma gehaald en hondenuitlaatservice certificaat behaald.

Een begrip in Amsterdam

Onder het motto ‘bij ons is het altijd hondenweer’ is deze organisatie bijna tien jaar een begrip in Amsterdam. Het maakt deze hondenuitlaatservice in Amsterdam niks uit welk weer het is. De honden kunnen worden opgehaald in Amsterdam, maar ook in Buitenveldert en soms in Amstelveen. Jerry is een gecertificeerde hondenuitlaatservice met een een vergunning voor het Amsterdamse Bos.

Adres (niet de uitlaatplek): Deurloostraat 4

Honden uitlaatservice Dido

Honden uitlaatservice Dido wordt gerund door Seppa. Zij heeft dit bedrijf opgestart nadat ze jarenlang op de markt heeft gestaan met groente en fruit. Reden van de verandering was een absolute passie voor honden. Eerst had Seppa vier honden. In begin april 2016 werd na zeventien jaar helaas afscheid genomen van haar liefste maatje. Dat was hond Dido, naar wie het bedrijf is vernoemd. Op dit moment hebben ze nog drie dames honden te weten Poema, Pasta en Flynn.

Wat je kan verwachten

Op de Facebook pagina van deze hondenuitlaatservice worden beelden getoond van uitlaatmomenten. Zo krijg je een indruk wat je hond kan verwachten.

Adres (niet de uitlaatplek): Eerste Jan van der Heijdenstraat 152 -1

De Wandeltante

Zoek je een leuk bedrijf voor het uitlaten van je viervoeter? Wellicht is De Wandeltante dan interessant voor je. Dit is een hondenuitlaatservice voor de Rivierenbuurt en de Pijp in Amsterdam Zuid. De Wandeltante geeft aan voor je klaar te staan als je zelf niet veel tijd hebt. Ze gaat dan graag met je viervoeter op pad. Zij stelt ervoor te zorgen dat je hond in de middag 2 a 3 uur kan wandelen terwijl er genoten wordt van de vrijheid in de natuur.

Vertier voor jouw dier

‘De Wandeltante is leuk vertier voor jouw dier’, is te lezen op de website van dit bedrijf. Volgens deze onderneming vinden alle viervoeters het fijn om lekker te rennen en te spelen. Dit kunnen ze doen terwijl ze uitgelaten worden.

Adres (niet de uitlaatplek): Eerste Jan Van Der Heijdenstraat 154-3

Noord

Hondenuitlaat Flaporig

Via Hondenuitlaat Flaporig kun je je hond laten uitlaten in Amsterdam. Deze hondenuitlaatservice richt zich op Amsterdam Noord, IJburg en Zeeburg. Thea is de drijvende kracht achter dit bedrijf. Zij runt deze onderneming al sinds april 2004. Thea gaat iedere werkdag op pad met ‘haar’ roedel.

Flaporig is er voor de mensen die zijn/haar hond een goede wandeling met speelkameraadjes gunt. Het is van belang dat je hond graag met andere honden speelt. Honden zijn hier van harte welkom.

Twee wandelingen per werkdag

Iedere werkdag worden er twee wandelingen gemaakt. Deze duren een uur. Tijdens de wandeling gaan er 7 tot 8 honden mee op pad. In de ochtend duurt de looptocht met de honden van 10:00 uur tot ongeveer 11:00 uur. De huisdieren worden tussen 09:00 en 10:00 uur bij je opgehaald. Tussen 11:00 en 12:00 uur worden de honden weer veilig thuis gebracht.

De middagwandeling start om 14.00 en eindigt om 15.00. De viervoetertjes worden tussen 13.00 en 14.00 uur gehaald, en tussen 15.00 en 16.00 worden ze veilig bij je thuis gebracht. Na afloop zullen de honden moe en voldaan zijn.

Adres (niet de uitlaatplek): Vogelplantsoen 30

Nieuw-West

Dihoo

Dihoo is een hondenuitlaatservice in Amsterdam. Didem Ulusoylu is de drijvende kracht van dit bedrijf. Zij woont sinds 2010 in Amsterdam. Na jaren werken besloot ze om een enorm carrièreswitch te maken zodat ze haar hart kon volgen.

Deze Amsterdamse hondenuitlaatservice startte met slechts twee honden. Inmiddels is deze onderneming uitgegroeid tot een bloeiend geheel met vele honden. Didem Ulusoylu is een enorme dierenliefhebber en fervent wandelaar. Dit komt goed uit met de services die ze verleend.

Groene gebieden in de hoofdstad

De honden worden uitgelaten in prachtige groene gebieden in Amsterdam. De hondenservice wordt omschreven als betrouwbaar, vriendelijk, persoonlijk en uiterst professioneel. Het team bestaat uit meerdere personen. Deze zorgen er allemaal voor dat de honden op een goede manier worden uitgelaten. Op de website van dit bedrijf staat vermeld wie deze personen allemaal staan.

Adres (niet de uitlaatplek): Henk Henriëtstraat 55

Wormerveer

Bobbie Hondenuitlaatservice in Amsterdam

Bij BOBBIE to the Beach begrijpen ze het als je geen tijd heb om je hond uit te laten. Ze gaan graag met je hond wandelen langs het strand. Dit doen ze met veel aandacht en liefde voor je hond. Je viervoeter kan dagelijks mee op pad, maar ook eens als unieke gelegenheid. Tijdens het uitstapje kan het beestje lekker langs de zee rennen en met andere honden spelen. Ze gaan soms zelfs de zee in om bijvoorbeeld een bal te pakken. Volgens Bobbie heeft je hond enorm veel plezier. Door het uitje blijft je dier eveneens gezond en tevreden.

Maximaal 6 honden

Bij deze uitlaatservice gaan ze vijf werkdagen in de week met een groep van maximaal 6 honden op stap. Ze doen tijdens deze tocht het strand van IJmuiden aan. Dit gebeurt onder leiding van Susanne.

De uitlaattijden zijn vanaf 10:00 uur ’s ochtends tot 15:00 uur ’s middags. Jouw hond wordt in je eigen woning opgehaald. Het vervoer geschied in een speciaal en veilig busje. Bij terugkomst ontvang je je hond schoon en droog bij je thuis.

Adres (niet de uitlaatplek): Warmoesstraat 51, Wormerveer

Aalsmeer

Rico Hondenuitlaatservice

Woon je in de buurt van Aalsmeer? Dan zou Rico Hondenuitlaatservice wellicht een mooie uitkomst voor jou en je hond zijn. De eigenaresse (Aster van Den Bosch) heeft alle modules van de opleiding Gediplomeerd Hondenuitlaatservice. “Iedere hond verdiend aandacht en beweging”, aldus Aster van Den Bosch.

Adres: Aalsmeerderweg 23

 

 

Rik Verkaik, Vrije Tijd Amsterdam