Fetish Specialist Mister B lanceert Pride-campagne: B PROUD
Drag Race-deelnemer Keta Minaj

‘Het vieren van PRIDE is belangrijker dan ooit’

“De afgelopen jaren waren voor de meesten van ons moeilijk. Om deze reden is het vooral belangrijk dat we Pride vieren… zoveel mogelijk! Om Pride 2022 te vieren, heeft Mister B net als vorig jaar een: B PROUD Pride-campagne gemaakt, met de focus op alle members van de community! Dit foto- en videoproject viert het feit dat we allemaal verschillend zijn en dat onze uniekheid ons verbindt. Dit is belangrijk omdat verbondenheid ons krachtig maakt, en dit is nog nooit zo belangrijk geweest, aangezien we zien dat er over de hele wereld vreselijke gevallen van homofobie, bifobie en transfobie plaatsvinden.”

Unieke mensen uit de community

“B PROUD 2022 biedt een verscheidenheid aan unieke mensen uit de lokale LGBTQ+ community. Zij hebben, net als jij en ik, een speciaal standpunt dat ze met de rest van ons willen delen. Ieder heeft een speciale boodschap om ons te herinneren aan de waarde van Pride. In tegenstelling tot vorig jaar hadden we deze keer de kans om naar meerdere plekken te gaan en de lokale bevolking te ontmoeten, om onze gemeenschap te vertegenwoordigen”, aldus Mister B.

Trotse mensen in Berlijn, Antwerpen en Amsterdam

“Naast onze thuisbasis in Amsterdam, gingen we naar Antwerpen en Berlijn om deze trotse mensen te vinden. We gingen naar iconische oriëntatiepunten en scènes die de essentie van elke stad weergeven, aangezien de stad deel uitmaakt van de Pride-ervaring van elke persoon. Deze drie steden zijn de thuisbasis van onze drie Brand Stores, dus het was een extra plezier om de mensen te leren kennen die bekend zijn met onze winkels en het lokale personeel.”

Bijzondere locaties

“In Antwerpen fotografeerden we International Mister Leather Gaël aan het Havenfront, vlak bij de Waagnatie, de locatie van Darklands Festival, een groot Europees fetisjfestival. We waren met Lady Amanda op de Grote Markt, gelegen achter de locatie van haar Fetish Café (de plek waar je haar meestal kunt vinden). En we namen foto’s met Marciano voor het Centraal Station, omdat het de slagader is van de stad en de plaats waar hij en zijn man bijna elk weekend komen.”

Schöneberg in Berlijn

“In Berlijn schoten we met Mister Leather Berlin 2018, Jens, voor het beroemde Reichstag-gebouw. Tyrone, de producer van het concert ‘Classic Meets Fetish’ van Folsom, werd gefotografeerd bij de Brandenburger Tor, een zeer gedenkwaardige mijlpaal voor hem en zijn man. En we schoten met de sexy pornoacteur en sekswerkactivist Billy Vega bij de metrohalte Nollendorfplatz in Schöneberg, de beroemde homobuurt van Berlijn – waar je ook onze Brand Store kunt vinden.”

De Amsterdamse grachten

“In Amsterdam legden we Drag Race-deelnemer Keta Minaj vast op een van de Amsterdamse grachten, de fantastische diva D’andre Maxwell bij het Centraal Station en de sexy beer Pasquale bij het Rijksmuseum. Het was een geweldige ervaring om tijd door te brengen met zoveel verschillende mensen en ze allemaal te leren kennen.”

De fantastische diva D’andre Maxwell
Sexy beer Pasquale

Zichtbare Pride-campagne

“Deze Pride campagne zal tijdens hun respectieve Pride-vieringen zichtbaar zijn op posters door heel het centrum in de drie steden en de hele zomer op onze sociale-mediakanalen. Op ons YouTube-kanaal vind je een interview met al onze B PROUD-ambassadeurs waar ze vertellen wat Pride voor hen betekent en waarom Pride nog steeds belangrijk is.”

We hopen dat u er net zoveel van zult genieten als wij, en we hopen dat u zich net zo trots voelt als wij.

Met liefde en een fijne Pride gewenst.

Het Mister B-team

PS Volg Mister B op social media: