Café de Jeugd & FC Afkicken organiseren EK vrouwen kick-off evenement!
Foto credits: Café de Jeugd

Cafe de Jeugd slaat de handen ineen met online voetbalplatform FC Afkicken en gaat alle wedstrijden van de Oranjeleeuwinnen uitzenden op groot scherm inclusief festiviteiten.

“We willen iedereen in Amsterdam de mogelijkheid geven om in het gezelligste cafe mee te leven met onze Oranjeleeuwinnen op weg naar Europees goud én het EK in stijl af te trappen.” aldus eigenaar Jules Oostendorp.

Café de Jeugd is een café waar geregeld voetbal op groot scherm wordt getoond, zo werd er eind 2021 al massaal gekeken naar de vrouwen finale Champions League. Voor het EK 2022 is het café omgetoverd tot een heus Oranje-café om de Oranjeleeuwinnen tijdens het verdedigen van hun Europese titel maximaal te steunen.

Tijdens het kick-off evenement op 9 juli wordt de wedstrijd op groot scherm uitgezonden en een avondvullend programma georganiseerd met een DJ en een voetbalquiz. De drankjes worden omgetoverd tot echte Oranjeleeuwinnen cocktails met bijpassende snacks in teken van de tegenstander. Er kan stoom worden afgeblazen op het Sjekkie Groenen plantsoen.

“Als voetbal platform moeten we natuurlijk het EK vrouwen zo groot mogelijk neerzetten, zowel online als offline. Samen met Café de Jeugd maken we van de aankomende wedstrijden een groot feest.” Aldus Bruce Tol (FC Afkicken).

Meer informatie -> https://www.deeeuwigejeugd.nl/cafe