Wheelpoint timmert aan de weg met ruim assortiment velgen.
Foto credits: Wheelpoint.nl

Wheelpoint timmert aan de weg met ruim assortiment velgen

Wheelpoint timmert aan de weg met een ruim assortiment aan velgen. Bij het bedrijf hebben autoliefhebbers keuze uit een groot assortiment aan nieuwe velgen. En niet voor de minste automerken. Bij het bedrijf kun je terecht voor nieuwe velgen van topmerken zoals Audi, Volkswagen, Mercedes, BMW, Porsche, Landcruiser, Volvo, Mini, Alfa Romeo of Hyundai. Bij het autobedrijf kunnen auto bezitters ook nog eens terecht voor een set tweedehands velgen, en is er de unieke mogelijkheid om uw huidige velgen in te ruilen wanneer u besluit voor een set nieuwe velgen te gaan.

Velgen kunt u bij de autozaak op diverse manieren bekijken. U kunt online velgen bekijken via de webshop. Via een velgenconfigurator kunt u zelfs zien hoe een nieuwe velg er op uw auto uit komt te zien. U heeft dan een virtuele mogelijkheid om deze op uw auto te monteren. “Super gaaf”, aldus een medewerker van het autobedrijf.

Na een kijkje op de website van het autobedrijf en een gesprek met een medewerker kunnen we niet anders concluderen dat het bedrijf beschikt over een mooie online voorraad autoartikelen. Er staan honderden merken en types in verschillende kleurstellingen, velgmaten en steekmaten. Naast velgen biedt Wheelpoint ook nog eens autobanden waaronder winterbanden aan. Net als bij de velgen beschikt het bedrijf over topmerken zoals Dunlop / Goodyear, Vredestein, Continental, Michelin en Pirelli.

“En uiteraard kunt u bij ons ook winterbanden kopen die geschikt zijn voor wintersport of een allround allseason band waarmee u het hele jaar door kunt rijden. Ook onze vaste basismerken Kinforest, Novex, en Hifly kunnen u zeker bekoren en verkopen we al jaren.

Onze specialisten staan voor u klaar om u van advies te voorzien op het gebied van banden en velgen. Wheelpoint kan u van advies én een passend product voorzien”, vertelt een medewerker enthousiast aan Vrije Tijd Amsterdam.

vrijetijdamsterdam.nl