Web portaal voor vergelijkingen VPN-services
Foto credits: blog.privatewifi.com

Web portaal voor vergelijkingen VPN-services

Een VPN-service met de hoogste snelheid, beveiliging en klantenservice. Menig Nederlandse consument is er anno 2019 naar op zoek, en het online aanbod is heel divers. VPNexpert speelt op die markt in en startte een web portaal dat verschillende VPN-providers vergelijkt en evalueert.

“VPN is erg populair geworden en er zijn verschillende VPN-providers. Dit kan voor consumenten lastig zijn om te kiezen. Welke service is bijvoorbeeld voordelig? Waar scheelt het in kosten? We willen het allemaal gemakkelijker maken”, aldus één van de oprichters van het VPN vergelijking bedrijf.

VPN vergelijken op snelheid, beveiliging en klantenservice

De oprichter vervolgt: “Ons doel is VPN-services te vergelijken doormiddel van het kijken naar de identificatie op het gebied van snelheid, beveiliging en klantenservice. Daarnaast is gebruiksgemak belangrijk voor consumenten.

Tuurlijk is de prijs ook een belangrijke factor. Maar, uit onderzoek blijkt dat de meeste VPN-diensten bieden tegen vergelijkbare prijzen. De prijs voor een maand ligt ongeveer tussen de 8 en 10 euro bij het gros van de providers. Daarentegen worden er flinke kortingen uitgedeeld als iemand besluit om zich voor 6 of meer maanden aan te melden voor VPN. Dan worden er soms wel kortingen van 75% uitgedeeld.

Er heerst grote concurrentie binnen de VPN-industrie. Dat feit komt ten gunste van de consument. VPN-services worden gedwongen prijzen naar beneden te halen en bieden goede producten aan. We hopen dat Nederlanders van onze pagina zullen profiteren als ze voor een goede VPN-service gaan.”

Over VPN

VPN staat voor ‘Virtueel Particulier Netwerk’ en bied gebruikers de kans Local Area Network (LAN) over een bestaande verbinding, zoals het internet, op een vertrouwelijke manier uit te bouwen. Met VPN heeft de consument de mogelijkheid zich onbeperkt te voorzien van IP-adressen. Als je via een VPN netwerk werkt, dan ben je niet te traceren. Alle handelingen die je uitvoert blijven dus privé.

Een VPN-verbinding staat voor anonimiteit, veiligheid en vrijheid op het internet. Hackers en de overheid krijgen door VPN niet de mogelijkheid om aan uw data te komen. Een ander voordeel is dat je overal ter wereld op internet kunt. Met een VPN deel je de verbinding (virtueel) niet met andere klanten, de snelheid is dan alleen afhankelijk van je eigen verkeer.

Rik Verkaik, Vrije Tijd Amsterdam