Vacature: enthousiaste pedagogisch medewerkers Kinderdagverblijf Pinkeltje gezocht

Vacature: Enthousiaste pedagogisch medewerkers Kinderdagverblijf Pinkeltje gezocht Voor ons kleinschalige kinderdagverblijf Pinkeltje in Ouderkerk aan de Amstel zijn wij per direct op zoek naar twee spontane, enthousiaste, lieve collega’s met hart voor kinderen en een passie voor het vak!
Vacature: Enthousiaste pedagogisch medewerkers Kinderdagverblijf Pinkeltje gezocht

Voor ons kleinschalige kinderdagverblijf Pinkeltje in Ouderkerk aan de Amstel zijn wij per direct op zoek naar twee spontane, enthousiaste, lieve collega’s met hart voor kinderen en een passie voor het vak! Een kind is een klein mens; uniek en heeft veel kwaliteiten. Respect voor ieders eigenheid vinden wij heel belangrijk, wij waarderen het kind zoals het is. We gaan in op wat kinderen zelf aangeven of inbrengen. Dat kan gaan om concrete ideeën voor spel of activiteiten, maar we herkennen ook minder uitgesproken signalen. Luisteren en kijken naar ieder kind is daarbij essentieel. Bij Pinkeltje staat het kind centraal maar onze nieuwe medewerkers natuurlijk ook.

Bedrijfsprofiel

Pinkeltje is sinds 2014 gelegen aan de Wethouder Koolhaasweg. Het kinderdagverblijf herbergt zich op een locatie met veel ruimte voor de kinderen om ze op alle ontwikkelingsgebieden te prikkelen en stimuleren. Zo hebben we nu een heus atelier waar de kinderen naar wens al hun creativiteit kunnen ontdekken! Ook hebben we de mogelijkheid om met de kinderen te kokkerellen en ze zo te leren zelf hun eten te bereiden in de keukens op beide groepen. Sinds vorig jaar hebben we een moestuin om de kinderen te leren waar en hoe verschillende soorten groenten groeien, zij leren dat samen te verzorgen. Leren terwijl ze dolle pret hebben met zijn allen.

Wat ga je doen?

Jij krijgt een ontzettend dankbare baan, met veel lieve kindjes en een enthousiast team die je direct zal opvangen zodat je één van ons bent. Je kunt goed werken in een team, denkt in mogelijkheden en je communiceert gemakkelijk met ouders en collega’s. Je bent bekend met de ontwikkeling van kinderen in de leeftijd van 0-4 jaar en je kunt ze hierin ondersteunen en begeleiden. Je pedagogische kennis is up to date en je kunt werken vanuit onze pedagogische uitgangspunten. Je hebt een zelfstandige en proactieve werkhouding en je voelt je betrokken bij ons kinderdagverblijf.

Wat biedt Pinkeltje jou?

Een uitdagende werkplek in een klein kinderdagverblijf waar de communicatielijnen kort zijn en de werksfeer professioneel, gezellig en informeel is. Wij ondersteunen je waar mogelijk zodat je jezelf kunt ontwikkelen en iedere dag met plezier naar je werk gaat. We hebben 2 verticale groepen waar de kinderen centraal staan en waar de activiteiten voor hen erg belangrijk zijn. Salaris geschiedt volgens de cao kinderopvang. En je valt met je neus in de boter. In het voorjaar starten we met de training ‘baby’s in zicht’.

Wat kun jij Pinkeltje bieden?

Jij bent in het bezit van een relevante kindgerichte opleiding op minimaal MBO-niveau. Daarnaast ben je enthousiast, ondernemend, flexibel, creatief en kijk je er naar uit om onze nieuwe collega te worden.

Geïnteresseerd?

Ben je geïnteresseerd? Leuk! Stuur dan een e-mail met je C.V. en motivatie t.a.v. Linda of Angelique via mailadres info@kdvpinkeltje-ouderkerk.nl.

vrijetijdamsterdam.nl

Lees ook: goede en gespecialiseerde bedrijven in Amsterdam en omstreken