Hoe beoordeel jij Shabbies Amsterdam via NederlandReview?
Image by Birgit Böllinger from Pixabay

Nu veel mensen de straat niet meer op gaan en winkels de omzet zien dalen, verlegt de business zich meer en meer naar online verkoop. Op zoek naar goede producten en dienstverlening laten mensen zich anno 2020 veelal leiden door bedrijfsreviews. NederlandReview is een actieve speler op deze markt. Via het online platform van dit bedrijf kunnen consumenten hun ervaringen bij bedrijven delen en lezen bezoekers louter objectieve en onafhankelijke reviews over bedrijven.

Eén van de bedrijven die zich heeft aangesloten bij het platform van NederlandReview is Shabbies Amsterdam, waar ambachtelijke schoenen, tassen, accessoires en meubels van het merk Fred de la Bretoniere worden verkocht.

In Nederland zijn er vijf officiële Fred de la Bretoniere & Shabbies Amsterdam vestigingen. In Amsterdam is de winkel gelegen in de Van Baerlestraat. Daarnaast zijn er vestigingen in Den Haag, Utrecht, Lelystad en Roermond. Naast de winkels zijn er in Nederland meerdere verkooppunten waar de producten worden verkocht én is er een webshop waar je alles online kunt aanschaffen.

Shabbies Amsterdam

Alle producten worden sinds 2005 ontworpen in Nederland en met ambacht gemaakt in Europese landen zoals Spanje en Portugal. Via de webshop kun je je laten inspireren door de collectie schoenen, tassen, accessoires en meubels.

De producten van Shabbies Amsterdam zijn mede tot stand gekomen door een inspiratie voor de sterke eigenzinnige vrouw, die enorm bewonderd wordt. In eerste instantie werden er alleen ‘Shabby Amsterdam’ laarzen verkocht. Tegenwoordig bevat de collectie laarzen, sneakers, veterschoenen, espadrilles en enkellaarsjes.

NederlandReview

NederlandReview is Nederlands nationale verzamelsite van reviews, ervaringen, feedback, beoordelingen en klachten over alle winkels en webwinkels in Nederland. De reviews op dit platform zijn objectief en onafhankelijk. De achterliggende gedachte hiervan is dat consumenten nu zelf kunnen bepalen welke winkel ze graag gebruiken voor hun (online) aankopen.

Mensen laten zich via NederlandReview niet leiden door een verkooppraatje van een winkelmedewerker. De consumenten vertrouwen echt op duizenden meningen van Nederlanders die een review hebben achtergelaten op het platform.

“Want zeg nou zelf, wie geloof je eerder: een verkoper, uw vriend met één mening of de reviews van honderden klanten die bij hetzelfde bedrijf dezelfde computer, laptop, autoverzekering, vakantie of een mobiel abonnement hebben gekocht”, aldus een woordvoerder van NederlandReview.

Jouw klantervaring delen

Het bedrijf roept consumenten met ervaringen bij bedrijven vooral op een steentje bij te dragen door een review te delen via NederlandReview. Zo kun je anderen laten weten wat jouw ervaringen bij een bedrijf zijn geweest. Waren de artikelen gemakkelijk te bestellen? Wat vond je van de service, de prijs en de levering? Je kunt slechte ervaringen delen maar ook een compliment uitdelen omdat je simpelweg erg tevreden bent.

Op de website kun je een keuze maken uit business die zijn in te delen in de volgende categorieën: verzekeringen, energie, telecom, vakantie, dating, online shop, autodiensten, financieel, lenen, dieet & gezond, eten & drinken, diensten, algemeen en apps.

Verschillende branches

Enkele energiebedrijven waarover reviews worden gegeven zijn Pricewise, Vattenfall, Oxxio, Essent en Energiedirect. Voorbeelden van zorgverzekeraars waarover een beoordeling wordt gegeven zijn VGZ, ZEKUR, UnitedConsumers, Bewuzt en CZdirect.

Telecom- & internetproviders zoals KPN, Ben, T-Mobile en Ziggo. Auto- en reisverzekeraars zoals Interpolis, SNS Reaal, Europeesche Verzekeringen en OHRA. Vakantie & reisbureaus zoals TUI reizen, travelhome, heerlijkehuisjes.nl, traveldeal en Isropa.

vrijetijdamsterdam.nl