Goede flexibele werkplekken in Amsterdam

Laatste nieuws startups regio Amsterdam
Goede flexibele werkplekken in Amsterdam

De redactie van Vrije Tijd Amsterdam werkt met regelmaat vanaf een flexibele werkplek in Amsterdam. We kunnen dus oprecht plekken opnoemen waar je heerlijk kunt werken. Wij zouden zeggen: doe er je voordeel mee!

Ysbreeker

Ysbreeker in Amsterdam

Vrije Tijd Amsterdam werkt vaak vanuit de Ysbreeker! En dat doen we heel graag! De Ysbreeker straalt in alles klasse uit en ze hebben een ontzettende passie voor het horecavak! Naast lekker werken kun je bij de Ysbreeker in Amsterdam-Oost (gelegen aan de Weesperzijde) terecht voor een lekker ontbijtje, dito lunch en/of diner. Je wordt altijd vlot geholpen door de bediening.

Het houten interieur zorgt voor een knus geheel waar je je lekker in thuis voelt. Je kunt aan een klein tafeltje zitten maar bijvoorbeeld ook aan een van de grote tafels die ze daar hebben.

Als het lekker weer is kun je heerlijk op het terras zitten. Er is terras precies voor de deur maar ook aan de overkant van de weg naast de woonboten. Onlangs schreven we over de Ysbreeker in ons artikel over leuke en gezellige terrassen in Amsterdam.

Charley’s Amsterdam

Charley’s Amsterdam is een onderscheidende werkruimte op een geweldige locatie in de Plantagebuurt. In een tijd waar door velen arbeid niet wordt gezien als plichtmatig goed en werken in een stoffig kantoor niet vanzelfsprekend is, ziet de oplettende Amsterdammer op een doordeweekse dag dat koffietentjes gevuld zijn met freelancers en mensen die niet op een vast kantoor werken. Daarnaast bevinden zich in de stad een groot aantal gedeelde werkomgevingen waar mensen onafhankelijk van elkaar bedrijfsactiviteiten uitvoeren.

VTA nam op een doordeweekse dag een kijkje bij Charley’s aan de Nieuwe Kerkstraat 26. Deze prachtige plek heeft zicht op de historische Magere Brug, zit op loopafstand van de Utrechtsestraat met om de hoek het befaamde Koninklijk Theater Carré. Ben je dus klaar met werken, kun je er een theatervoorstelling aan vastplakken en vooraf een heerlijk hapje eten in één van de lekkere restaurantjes in de Utrechtsestraat.

Bij Charley’s werken toegankelijke en ambitieuze mensen.

Terwijl het zonnetje al vroeg in de morgen is gaan schijnen en de gasten voor de deur met elkaar in gesprek zijn legt General Manager Rik de Graaf uit wat Charley’s Amsterdam uniek maakt.

“Bij Charley’s betaal je voor je bestede tijd, terwijl al het andere is inbegrepen. Onbeperkte barista-koffie, zelfgemaakt gebak, eten, drinken en natuurlijk gratis wifi. Doordeweeks zie je hier voornamelijk ambitieus ingestelde Amsterdammers waaronder jonge ouders met hun kinderen en mensen uit de buurt die zich op deze plek op hun gemak voelen. In het weekend zit het pand voornamelijk gevuld met studenten. Het gaat hier allemaal heerlijk samen.” Lees ook ons hele artikel over deze heerlijke werkplek in Amsterdam.

vrijetijdamsterdam.nl

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here