Computer of telefoon kapot? Vind hier de meest voordelige reparatiewinkel

Is je computer of telefoon kapot? Dan kan je gebaat zijn bij de meest voordelige reparatiewinkels. Amsterdammers nemen jaarlijks afscheid van enorm veel kapotte apparaten, waaronder telefoons en computers. Natuurlijk kun je een nieuwe kopen. Maar, repareren is eigenlijk veel beter voor het milieu. Zo worden er veel meer energie en grondstoffen verbruikt voor nieuwe producten. Met het oog op een betere toekomst is het vele malen beter om spullen een tweede leven te geven. Met die duurzame gedachte en het feit dat je niet verder kan met iets dat kapot is hebben we deze lijst met reparatiewinkels in Amsterdam voor je computer of telefoon samengesteld.

Centrum, oost, west, zuid, zuidoost, nieuw-west

Amsterdam Centrum

Phone2cover

De mensen van Phone2cover zetten in op het aanbieden van gedegen en betrouwbare service, eerlijkheid en professionaliteit. De diensten kunnen snel verleend worden en er wordt gewerkt met concurrerende prijzen.

Adres: Haarlemmerdijk 71

Amsterdam Oost

Macjasper

De medewerkers van macjasper zorgen voor de reparatie van je Apple product. Je kunt dan denken aan hardware schade of softwareproblemen. Reparaties worden bij deze onderneming meteen in behandeling genomen.

Adres: Veemkade 588

Phoneworld

Terwijl jij aan het wachten bent met een kopje koffie gaan ze voor je aan de slag! De reparaties aan smartphone of tablet nemen gemiddeld 30 minuten in beslag. Soms komt het voor dat het wat langer duurt, je moet dan denken aan 60 minuten.

Adres: Middenweg 28H

Amsterdam West

Teleworld

Het bedrijf TeleWorld is een reparatiewinkel voor mobiele telefoons in Amsterdam. Ze geven aan de grootste telecomspecialist van Amsterdam en omstreken te zijn. Ze zijn al ruim 30 jaar gevestigd op de Kinkerstraat 6.

Adres: Kinkerstraat 6

Amsterdam Zuid

PC Refresh

Voor een reparatie van je computer kun je de computerspecialisten van PC Refresh inschakelen. De medewerkers van deze organisatie hebben ruim 15 jaar ervaring!

Adres: Stadionweg 139

The Fixables

The Fixables is een reparatiewinkel in de Rijnstraat. Ze zijn specialisten als het gaat om reparatie van smartphones, tablets, laptops en desktops. Ze doen met regelmaat de meest uitdagende reparaties.

Adres: Rijnstraat 165

Amsterdam Zuidoost

Smart Fix Phone

Smart Fix Phone in Amsterdam is een winkel waar je terecht kunt voor reparaties van jouw smartphone, tablet en PC. Deze onderneming geeft aan dat je simpel een afspraak kunt maken. Zonder een afspraak kun je hier overigens ook terecht.

Adres: Bijlmerplein 687B

GreenDot Company

Greendot company verzorgt oplossingen op het gebied van ICT. De dienstverlening bestaat onder andere uit computerreparaties, installatie en onderhoud van computersystemen en netwerken.

Adres: Dennenrodepad 273

Amsterdam Nieuw-West

iProfixit

Deze onderneming heeft als specialisatie reparaties van Apple en Samsung Smartphones. Dit doen ze naar eigen zeggen tegen de scherpste prijzen. Het verwijderen van iCloud is bij iProfixit eveneens mogelijk. Ze komen graag bij je thuis om een reparatie uit te voeren. Je kan ook bij hun op de zaak terecht.

adres: Pieter Calandlaan 212

Rik Verkaik, Vrije Tijd Amsterdam